Sönd 1 nov, sol 19 gr đŸ‘»

Hej!

“Ja vad hĂ€nder” sa dom pĂ„ TV nyss…i  “SĂ„ mycket bĂ€ttre”…
Ja vad ska man sÀga, lÀser hemska siffror ang viruset. I Spanien Àr
sjukvĂ„rden nĂ€ra kollaps stĂ„r det…25.595 nya smittade pĂ„ ett dygn…
Alla regioner (17 st) utom Extremadura vid Portugals grĂ€ns har lĂ„st in sig delvis eller helt. HĂ€r ligger den och Ă€r röd, borde vara grön 🙂 Iofs sĂ„ kan ju inte folk Ă„ka ut frĂ„n regionen dĂ„ alla andra Ă€r instĂ€ngda olika lĂ€nge. Nu ska Ă€ven Portugal stĂ€nga delvis…

“VĂ„r” region har trots lĂ€gst smitta ocksĂ„ stĂ€ngts för inhemska resor in. Konstiga Ă€r att flyg och bilresor in i Spanien gĂ„r bra men alla tidningar och info var oense om man fick Ă„ka vidare frĂ„n flygplatserna hahaha…milde tid vad frĂ„gor det blev…Kul att övernatta dĂ€r eller Ă„ka hem igen. Informationen har varit urusel, antagligen för att det var sĂ„ brĂ„ttom att stĂ€nga för inhemska resor inför Allhelgonahelgen dĂ„ en del regioner har ledig mĂ„ndag sĂ„ dom glömde bort att flyget fortfarande gĂ„r 😀
Helt otroligt!! En del regionchefer vĂ€grar lyda regeringen el sjukvĂ„rdsministern som heter Salvador och Illa i efternamn 😀 (uttalas vĂ€l ijja) Motsvarande vĂ„r Anders T hĂ€r hemma heter Fernando SimĂłn. OK, dom har givetvis 2 efternamn var ocksĂ„…Roca resp Soria…
Egentligen skulle ingen resa med tanke pÄ det hÀr:
https://www.sydkusten.es/sk/11/a/30248/risk-for-vardkollaps/
Dessutom smittas vĂ„rdpersonal för fullt…93 bara i MĂĄlagaomrĂ„det senast
14 dagarna, flest pÄ sjukhus!! Sorgligt!!

Ja i Frankrike mördas det pĂ„…Finns gott om dom som blivit krĂ€nkta av
karikatyrerna. Finns 1,8 miljarder personer som inte tycker om att man skojar med en viss farbror. Gör inte det dÄ. Finns viktigare saker att fokusera pÄ.
Alla stackars flyktingar i miljoner i hemsk misĂ€r tex…Eller vill man bli mördad?

Pratade med en gammal arbetskamrat i gĂ„r…1.5 timme 😀 Hon Ă€r 5 Ă„r Ă€ldre.
Det Ă€r slutĂ„kt nu sa hon, har ju Ă„kt varje Ă„r till solen. Ja jag tĂ€nkte detsamma…
KÀnns nÀstan sÄ och det beror ju pÄ att orken har sinat pÄ mÄnga liksom min.
Jag Ă€r ju Ă€nnu orörligare Ă€n mĂ„nga andra och inget jag har Ă€ndrat pĂ„ sĂ„ man fĂ„r skylla sig sjĂ€lv. Depression gör sitt till. I dag eller i gĂ„r skulle man tĂ€nda ljus för de vĂ„ra som inte finns kvar lĂ€ngre. Ja det Ă€r mĂ„nga… Äger inte ens ett ljus. Har aldrig gĂ„tt till nĂ„n kyrkogĂ„rd pĂ„ denna helg. Kan bero pĂ„ att jag aldrig bott nĂ€ra heller.
Sörjer inte mindre för det 🙁
Jaja nog om detta. Upp med hakorna! 😀

Cata hade badat i dag i Cala Villajoyosa el Benidorm. Glömt vilken playa det var 🙂
Tuffing, 21 gr i vattnet! Burr sĂ€ger jag 😀
Vi vann 18E förra lördagen och 6 i gĂ„r pĂ„ LoterĂ­a Nacional. OK, dom kostade 6E styck…vann 12 dĂ„.

Har jag sagt att det Ă€r ny Ă€gare pĂ„ El Tapeo…antagligen. Undrar om Felix har öppnat nu dĂ€r Ache de Greta lĂ„g? FĂ„r vĂ€l frĂ„ga en stamgĂ€st. Ignacio.
LĂ„ngt att gĂ„ Ă€r det beroende pĂ„ var man bor och skicket 😀

SĂ„g Idol i fredags – delvis. NĂ„n av domarna sa att det var de bĂ€sta artisterna dom haft…ursĂ€kta por favor!! Klart dom mĂ„ste sĂ€ga. Dom vill ju fortsĂ€tta…Programmet behövs sa personen…Jag tycker av dom program jag lyckats se sĂ„ var det bland det sĂ€msta jag sett…FalsksĂ„ngen skar i örona.
“Tack för kaffet” som Ingrid sa nĂ€r nĂ„t var “sĂ„ dĂ€r” 😀

Nu ska jag dricka mitt frystorkade kaffe frĂ„n Lidl som min dotter köpt. Gold tror jag det heter, Hyfsat gott men inte som mitt pĂ„ Mercadona. Kaffebröd Ă€ger jag inte 🙁

Ha en bra vecka, vi fĂ„r leva i nuet…och det Ă€r vĂ€l det man gör? FramĂ„t Ă€r ju ingen idĂ© att slösa tankar pĂ„…”Kan man Ă„ka, gĂ„r flyget, stĂ€lls det in, stĂ€ngs landet, orkas det…Fokusera pĂ„ nĂ„t annat Ă€r medicinen…nĂ„n idĂ© ? Tur att TV och radio finns.
Och mina kÀra telefonvÀnner. Min kÀra snÀlla granne och min lilla familj som kÀmpar pÄ. IVive el tiempo!
Skriv kommentarer nu sĂ„ jag vet att alla Ă€r vid liv!! Ni har Ă€ndĂ„ inget att göra 😀
RĂ€cker med en rad bara om ni inte har nĂ„t att skriva om 😀

Har en lillebror -Björn- (kallas för Lippe)…som hĂ„ller pĂ„ att bli stor…fyller 63 i morgon. LĂ€ser nog inte hĂ€r men GRATTIS! Ha en bra dag i morgon!

Chao, kram P

 

 

24 reaktion pĂ„ “Sönd 1 nov, sol 19 gr đŸ‘»

 1. KĂ€ra P!🍁🍂🍂HĂ€r checkar jag in! 😊 Ja det Ă€r som du sĂ€ger, vi fĂ„r leva i nuet, och göra det bĂ€sta av det!! HĂ€r i SkĂ„ne har det blivit otrevliga C siffror, – vi Ă€r ju försiktiga, men tycker mĂ„nga gĂ„r alldeles för nĂ€ra pĂ„ trottoaren och i mataffĂ€ren. ( den enda affĂ€r vi gĂ„r in i) TrĂ€ffade pappa i torsdags pĂ„ Hemmet. Vi fick mötas en timma i ett litet rum med plexiglas emellan oss. Personalen var noga med att berĂ€tta att rummet stĂ€dades mellan varje besök! Vilken tur att jag och Pelle hann besöka pappa i hans lĂ€genhet under den korta tid som det var tillĂ„tet! DĂ„ fixade ju Pelle hans tv och telefon, och jag klippte pappas hĂ„r!! En trevlig sak Ă€r att i morgon ska det bli ca. 17* hĂ€r i SkĂ„ne!! Inte illa va’, det fĂ„r bli lunch pĂ„ balkongen!! Nu fĂ„r du mĂ„nga hĂ€lsningar och en kram P, – vi fĂ„r försöka leta ljusglimtar och spela mĂ„nga smĂ€ktande spanska ballader! đŸ€—đŸ’•đŸ’•

  • Hej Camilla!
   Ja jag har lĂ€st om ökning pĂ„ mĂ„nga platser hĂ€r hemma…inte roligt. Man kan bara se pĂ„…och passa sig för spridare.
   LĂ€ste om 3 av TV4 och SVT:s programledare…skulle ha varit med om valet i USA…smittade och en inlagd ett tag. Steffo.
   Jag Àr livrÀdd att min Joanna ska fÄ det. Utsatt pÄ förskolan.
   Folk lÀmnar sjuka ungar.,
   Trist att ni inte fĂ„r gĂ„ in pĂ„ pappas rum…fattar inte varför.
   Kram P ♄♄

 2. Ja, elÀndes elÀnde Àr det. Och trots att de lÀnder som haft karantÀn och munskyddstvÄng sÄ eskalerar pandemin dÀr ocksÄ. I rask takt. Hoppas man nu fÄr bukt med det. Ja, hÀr hemma ocksÄ. Sköter man sig, var man Àn Àr, sÄ Àr det ju en bra bit pÄ vÀg.
  Försöker med den positiva versionen. Idol har jag aldrig sett men ser ibland “SĂ„ mycket bĂ€ttre”. Har fastnat en hel del i böckernas vĂ€rld och mycket radio. P1 har en hel del bra och ibland blir det P4 plus.
  Har inte alls glömt bort men inser att det var lÀnge sedan jag var hos dig. Och nu kÀnns den knepigt att ta sig kommunalt. Men det ska vÀl lÀtta.
  MÀrkligt att tiden gÄr sÄ fort utan att man gör sÄ mycket. Men sÄ Àr det.
  Ha det sÄ bra du kan.
  Kram
  Bosse hÀlsar med kram .

  • Hej Ditte!
   Ja sĂ„ trist det blev i Ă„r 🙁 Jag tycker att det Ă€r synd att dom inte anvĂ€nder munskydd dĂ€r det Ă€r trĂ„ngt. Tex i kollektivtrafiken och affĂ€rer. Visserligen Ă€r det hemsk spridning överallt nerĂ„t men hade kanske varit Ă€nnu vĂ€rre utan dom. Ser pĂ„ TV att en del anvĂ€nder dom mer nu hĂ€r hemma.
   “SĂ„ mycket bĂ€ttre” Ă€r inte sĂ„ bra nu…fĂ„tt kritik ocksĂ„…vet inte vad som Ă€ndrats dĂ„ jag inte sett mĂ„nga innan.
   Jag ska lĂ€sa en bok för första ggn pĂ„ lĂ€nge. “Vindens skugga”…
   spansk författare som dog nyligen bara 55 Är. SÄÄÄ trÄkigt!
   Valencia har eller ska förlĂ€nga sina restriktioner Ă€nnu mer sas det i dag sĂ„ jag vet inte om det gĂ„r att Ă„ka om jag skulle fĂ„ för mig det…Kanske inte kommer in i landet…Illa skött info ang turister.
   Tack detsamma och hĂ€lsa Bosse! Kram P ♄♄

 3. Ja du, detta Är 2020 Àr ett riktigt skitÄr över hela vÀrlden. Vi Àr ju nere i Torre nu, men har bokat om och Äker hem pÄ lördag. Vi har fixat det vi skulle och som behövdes sÄ dÄ Äker vi hem igen, och för hur lÀnge det blir, ja det stÄr skrivet i stjÀrnorna.

  Har försökt gĂ„ promenad varje dag, men det har varit sĂ„Ă„Ă„ varmt pĂ„ eftermiddagarna att gĂ„ med munskydd, men inte hjĂ€lper det, inte har jag kommit ivĂ€g pĂ„ fm som jag varje gĂ„ng har tĂ€nkt. Nu har jag vattenflaska med mig, men det Ă€r ju lite pillrigt att dricka nĂ€r man har munskydd 🙂

  Alla man möter har ju pÄ sig det (i stort sett) men jisus sÄ mÄnga man ser som Àr och pillrar och fingrar pÄ det, och dÄ Àr ju det som Àr bra med munskydd borta. Samtidigt förstÄr man ju att folk anvÀnder samma, kanske en hel dag, nÀr de Àr sÄ pass dyra. MÄste vara en kÀnnbar utgift för dem som har det halvknackigt.

  Vi mÄr bra, Àn sÄ lÀnge iaf, och jag hoppas det fortsÀtter sÄ. Gruvar mig inte för hemresan dÄ jag tror det Àr betydligt mindre folk hem den hÀr tiden Àn vad det var ner dÄ skollovet stod för dörren.

  Kram Yvonne

  • Hej Yvonne!
   Ja det Ă€r ett hemskt Ă„r…virus som det mĂ„ste krigas mot. RĂ€cker vĂ€l med andra krig i vĂ€rlden 🙁
   Ja röra pĂ„ sig Ă€r ju bra men jag Ă€r som en zombie 🙁 Suck.
   Ser ocksĂ„ hur folk pillar pĂ„ munskydden ofta…fattar inget, Behövs mer information helt enkelt!! En del – sĂ€rskilt yngre – ser ju inte pĂ„ TV el lyssnar pĂ„ radio.
   Ja hoppas att vi alla “Ă€ldre” slipper denna hemska virus…vi vill ju ha nĂ„gra Ă„r till Ă€ven om vi levt lĂ€nge…jag Ă€r livrĂ€dd att min dotter som jobbar pĂ„ förskola ska fĂ„ det…dom lĂ€mnar sjuka ungar hej vilt…
   Ja och sĂ„ alla andra…som sköter sig…och OK resten ocksĂ„ 😀
   Kram P ♄♄

 4. Hej P! Vi Àr tillbaka pÄ Mallorca och kÀnner oss tryggare hÀr Àn i Stockholm. Det Àr glest med folk hÀr pÄ landsbygden och ingen trÀngsel i mataffÀrerna. Vi gÄr, som vanligt, lÄnga promenader morgon och kvÀll med grannens schÀfer. Pluggar spanska med vÄr lÀrare Andreu som skickar övningar, bÄde skriftliga och muntliga som vi fÄr lÀsa in och skicka tillbaka pÄ WhatsUp. VÀdret har varit över förvÀntan för Ärstiden. Flera restauranger Àr fortfarande öppna med vi Àter nÀstan alltid middag hemma. Ganska mÄnga grannar har varit hÀr under höstlovet men nu blir det nog nÀstan tomt i huset igen nÀsta vecka.
  Kram Ann och Kenneth

  • Hej Ann!
   Va kul att ni kom ivÀg ner!! Ja ni bor vÀl rÀtt bra ang virus och folk.
   Kul att ni lĂ€ser spanska! Skulle jag ocksĂ„ vilja…fattas massor…mĂ€rkte det i gĂ„r nĂ€r jag pratade med Ignacio…Ringrostig.
   Han frĂ„gade om hela tiden hahaha…
   Ja jag tror vÀl att det blir ganska glest med folk i vinter dÀr nerdee.
   Är ju ganska kyligt i dec-jan. Nu har Valencia förlĂ€ngt instĂ€ngning av regionen i dag sĂ„ jag vet inte om det gĂ„r att Ă„ka…Har biljett.
   Kram P ♄♄

 5. Hej Preciosa!
  Vilken hÀftig flygplansbild i solnedgÄng pÄ ditt blogghuvud !
  Jag förstĂ„r om du “sliter dig i hĂ„ret” om du ska flyga ner till Torrevieja, eller inte. Bra att den regionen inte har sĂ„ mycket smitta iaf.
  LÀste pÄ YvonneŽs inlÀgg att det var sÄÄ varmt pÄ eftermiddagarna. Har sjÀlv varit i Torrevieja i november och minns hur varmt det var att ligga och sola pÄ stranden vid strandpromenaden.

  LÀste i dagens DN: För andra natten i rad drabbade demonstranter i flera spanska stÀder samman med polisen nÀr de demonstrerade mot de restriktioner som införts för att förhindra smittspridning av covid-19.
  De största oroligheterna intrÀffade i huvudstaden Madrid, osv. osv.
  Jag kan förstÄ dem, folk Àr trötta pÄ att deras frihet tas ifrÄn dem, men de mÄste ju samtidigt förstÄ att det Àr pÄ allvar och att samhÀllet inte stÀnger ner för nöjes skull.
  LikasÄ i England stÀnger man ner mycket fr.o.m nu pÄ torsdag.
  De stora resebyrĂ„erna i Sverige skickar mejl en gĂ„ng i veckan om att boka resa till denna höst och till nĂ€sta Ă„r. De hoppas och gör allt vad de kan för att överleva. Man blir sugen, men…..

  ApropĂ„ TV4ÂŽs Idol sĂ„ förstĂ„r jag inte att en av jurumedlemmarna kan sĂ€ga att denna sĂ€song “artister” Ă€r de bĂ€sta som varit med. Storlögn, enl. mig.
  Bra att den person som Äkte ur denna gÄng gjorde det. Han sjöng hellre Àn bra.
  ApropÄ SÄ Mycket BÀttre sÄ har det inte varit sÄ bra de tvÄ program som sÀnts.
  De Ă€ldre artisterna Ă€r klart bĂ€st, sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt, med undantag av……

  Kram!

  • Hej Tobbe!
   Ja hĂ€ftig bild…vet inte var jag snott den 😀
   Ja jag vet inte om det gĂ„r att Ă„ka dĂ„ Valencia förlĂ€nger instĂ€ngningen sa dom i dag. Den skulle bara vara i 7 dagar…kanske fĂ„r vĂ€nda…vem orkar det…allra minst jag.
   Jo ett j-a liv har det varit i ett antal stĂ€der men det sĂ€gs att det Ă€r aktivister pĂ„ bĂ„de höger och vĂ€nsterkanten samt fotbolls”supportrar”…dom tar vĂ€l chansen…gagnar ingen. Mer smitta blir det…
   Du hĂ„ller med mig om Idol…bra jag vet att du har musiköra hahaha 😀 Ja piloten var inte bra, nĂ„gon lĂ„t gjorde han hyfsat men dom flesta inte…
   Nej SĂ„ mycket bĂ€ttre var inte bra, har inte sett sĂ„ mĂ„nga förut men jag dom hĂ€r var inte bra…
   Kram P ♄♄

 6. Hej Preciosa,
  joodÄ jag finns hÀr, lÀser din blogg fortfarande, men Àr jÀtte-dÄlig pÄ att kommentera,
  Kram och ha det bra!

 7. Nu nĂ€r vi Ă€r sĂ„ rörelsebegrĂ€nsade igen och rekommenderas att undvika onödiga resor Ă€r det dags att börja tycka synd om hotellbranschen. Om alla stannar hemmavid har dom ju inget direkt behov av att bo pĂ„ hotell…

  JodĂ„. El Tapeo har öppnat nu pĂ„ gamla Greta och pĂ„ gamla Leyenda (dĂ€r El Tapeo lĂ„g förut) har det öppnat en ny. Paramount tror jag att den heter. Det flyttas runt mĂ„ jag sĂ€ga 😀

  Grattis till vinsten! Gör nu inte av med alla pengarna pĂ„ en enda gĂ„ng bara 😉

  Ha det gott!

  • Hej Ama!
   Ja nu har ju regionchefen sagt att det blir mer Ă€n 7 dagar. Jag som har biljett…kanske blir stoppad el sĂ„ stĂ€ller planen in snart 🙁
   Suck!!
   Vilket lattjo namn El Tapeobaren fĂ„tt!! Undrar om han hinner med dĂ€r borta om han ska ha mat ocksĂ„…Hoppas det! Lite lĂ„ngt bort för mig…jaja taxi finns…
   Nej vinsten investerar vi i nya lotter 😀 En vacker dag…
   Tack detsamma! Kram P ♄♄

   • Jag vet inte riktigt om du missuppfattade. El Tapeo heter fortfarande El Tapeo men hĂ„ller nu till pĂ„ “gamla Greta”.
    En ny bar har kommit pÄ Fuensanta dÀr El Tapeo lÄg tidigare och det Àr den som heter Paramount.

    Vimsigt det hĂ€r 😀

    • Gomorron!
     Nej jag vet att El Tapeo flyttat till Greta…virrade till det lite 😅 Konstigt namn pĂ„ gamla El Tapeo. LĂ„ter inte spanskt, har för mig Ignacio sa att det var iaf en spansktalande Ă€gare 😄
     Kram P ❀❀

 8. Hola P! Jo, jag lever, men Ă€r sĂ„Ă„ seg. För mig Ă€r det mesta mañana. Blir inget gjort. Inte ens nĂ„gra rader pĂ„ din blogg, förutom de som jag lyckas Ă„stadkomma i kvĂ€ll. Kryper gĂ€rna in i en bok. Kommer bort frĂ„n verkligheten dĂ„. Men har alltid gillat att lĂ€sa. Har aldrig sett ett helt Idol-program. LĂ„ter inte bra med falsksĂ„ng. I kvĂ€ll sĂ€ger jag som Ingrid, “tack för kaffet”, varken radio eller TV för mig. Orkar inte med cirkusen i USA. Tack för uttrycket! Ska anvĂ€nda mig av det. Har aldrig hört det förut, annat Ă€n nĂ€r man ska vara artig. Buenas noches! 😮

  • Hej Marga!
   Ja det var dĂ„ för vĂ€l att du todavĂ­a vives 🙂
   Ja det Ă€r otroligt segt…rĂ€tt tryggt nĂ€r man inte trĂ€ffar nĂ„n 😀
   FĂ„ se om det gĂ„r att Ă„ka…förlĂ€ngd instĂ€ngning…
   Jo jag lĂ€ste förr en hel del men mina ojos Ă€r lite klena…och jobbigt att hĂ„lla i en stor bok som dom 3 jag fĂ„tt av Monica med Vindens skugga först som ska var sĂ„ bra och lĂ€sas först.. TyvĂ€rr dog unge spanske författaren i juni 🙁 Cancer. Jag lyssnade förut pĂ„ böcker men somnade…
   Trött pĂ„ TV nu, gamla svenska partiledare sitter och tycker om USA-valet…Nu gav sig Margit Wallström pĂ„ en SD:are…”Det var det dummaste jag hört pĂ„ lĂ€nge”…Han hyllade Trumpeten till skyarna…hahaha…Tack för kaffet!
   Buenas noches! Kram P ♄♄

 9. Hej Preciosa!
  Det Àr otroligt sÄ mycket som hÀnder med pandemin nu. Spanien Àr ju hÄrt ansatt och jag kan tÀnka mig att det kan vara svÄrt att Äka ner nu.
  MÄnga andra lÀnder har det ocksÄ tufft. Verkar som om det har blivit vÀrre lite överallt, Àven i vissa delar av Sverige.
  Men, det enda vi kan göra Àr att hÄlla ut och vara rÀdda om oss och varandra.

  Idolprogrammet brukar jag inte titta pĂ„ men det verkar vara mycket populĂ€rt. Kanske inte att det Ă€r “min” musik.
  Roligt att du vann, Grattis.
  Var rÀdd om dig.
  Varm kram!

  • Hej Wiolettan!
   Ja det Ă€r skrĂ€mmande vad viruset sprids nu…överallt.
   KÀnner till flera som fÄtt det.
   Det finns inget att göra Àn att hÄlla sig ifrÄn det om man kan.
   Jag Ă€r ju vĂ€ldigt isolerad 🙂 Ingen har varit inne hos mig pĂ„ ihjĂ€l 😀 mĂ„nader nu…Ica stĂ€ller utanför dörren…SvĂ€lter inte ihjĂ€l…
   Har bestĂ€mt att inte Ă„ka ner nu…resekamraten ville inte heller Ă„ka sĂ„ det underlĂ€ttade. Kan ocksĂ„ bli karantĂ€n dĂ€r nere.
   VÀrst Àr ju sjukvÄrden som gÄr pÄ knÀna.
   Idol Àr ju lite olika lÄtstilar men inte varit bra i Är.
   Tack, ja i morgon ska det bli storvinst för lotten kostade 15E…
   Tack detsamma! Kram P ♄♄

 10. Som du sÀjer, vi fÄr leva i nuet, vad framtiden har vet vi inte.
  Jag försöker att inte planera för mycket, men ÀndÄ inte sluta ha fina drömmar.
  Inte lÀtt i Spanien och inte i Wales heller dÀr jag Àr i lockdown.
  Sköt om dig!

  • Hej Lena!
   Nej man kan bara drömma om sĂ„nt man gjort och vad man skulle vilja göra. KĂ€nner till fler som fĂ„tt viruset nu. Kryper nĂ€rmare pĂ„ nĂ„t sĂ€tt. Jag Ă€r ju totalt isolerad, ingen trĂ€ffar jag. Dottern jobbar ju pĂ„ förskola dĂ€r dom lĂ€mnar sjuka barn. Har blivit konflikt om det nu…Ă€ndrat regler sĂ„ om nĂ„n hemma Ă€r sjuk sĂ„ kan man lĂ€mna barn tydligen…Fy!!
   Blir kanske lockdown igen i Spanien som det ryktas dÄ sjukvÄrden gÄr pÄ knÀna.
   Jag Ă„ker inte nu som var tĂ€nkt…Sorgligt men…
   Tack detsamma! Kram P ♄♄

 11. Hej
  LĂ€ngesedan jag skrev ngt, men vi lever och har hĂ€lsan 😀 Bara elĂ€nde överallt, i samhĂ€llet och pĂ„ jobbet. InstĂ€llda kalas och Halloweenpartyn till yngsta dotterdotterns förtvivlan. En av flickorna hade varit i nĂ€rheten av en som var Covid-positiv. KarantĂ€n!! Proverna pĂ„ de mina var som tur negativa.
  SÄg att Norwegian stÀllt in alla flyg till och frÄn Sverige, trist för de som bokat. LÀst pÄ fb folk som efterlyser samÄkning med bil.
  Blir lite irriterad pĂ„ tonen i vissa inlĂ€gg, otrevliga 😕 förstĂ„r inte att en del inte kan vara vĂ€nliga.
  Nya restriktioner pÄ jobbet, Äk inte kollektivtrafik, max 2 pers i vÄra hissar, 4 pers i vÄrt personalrum. Jobba hemifrÄn om du kan. Vi var 5 st (av 23) pÄ jobbet idag resten arbetar hemifrÄn. En konstig tid vi lever i just nu.
  Hoppas att det blir bÀttre tider sÄ att du kan Äka ner till Torrevieja.
  Ha det sÄ gott
  Kram Lotta och Dick ❀

  • Hej Lotta!
   Ja inte finns det nĂ„t positivt, Tycker smittan kommer nĂ€rmare och nĂ€rmare, hört sĂ„ mĂ„nga kĂ€nda och okĂ€nda och bekantas bekanta som fĂ„tt det el varit nĂ€ra nĂ„gon. Jag trĂ€ffar inte en mĂ€nniska utom nĂ€r min dotter kom upp med lite varor i dag…
   Bara slĂ€ngde in det i hallen och sĂ„ hejhej 🙂
   Jag hade ju flyg i gĂ„r men avbokade för 2 dagar sen…och sĂ„ dagen efter kom det. Alla resor av Norsken instĂ€llda…
   Och vĂ€rre…tĂ€nkte kanske Ă„ka om nĂ„gra veckor men sĂ„ mĂ„ste man ha Covidtest 73 tim gammal…det gĂ„r ju inte…vilken stress…
   plus sÄ j-a dyrt!! Flera 1000 kr med intyg pÄ engelska el spanska!
   Bokade av den jag just bokat hahaha…Tur det var 24 tim öppet köp pĂ„ SAS.
   Test ska det vara frĂ„n 23 nov…enl spanska regeringen.
   Ja alla kan ju inte jobba hemma…
   VĂ„rdcentralen som bekanta Ă„kt hiss i för influensavaccin Ă„kte 10 pers i…sen tĂ€tt i vĂ€ntrummet…riskgrupp allihop…
   Tack detsamma!
   Kram P ♄♄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *