Månd 6 april, sol/moln,18 gr ☼☻☼☻☼

Hej!

I dag blev det väl lite svalare…och det ska bli väldigt blåsigt ett par dagar…40 km/tim nordostvind dessutom…ev regndroppar…OK, bara att hacka i sig.
I dag har den här tanten varit ännu tröttare och vaknade sista ggn 12.20!!! På dagen!!Helt slut men jag har ju “svirat” – för mig sent i flera dagar och så influensan och hostandet…Får hoppas jag piggnar till. Så här kan man inte ha det. Men tog det alltså zoombielugnt i dag.
Travade bara upp 2 tr nyss och kollade mina blommor. Dom var supertorra…Butlern sköter sig inte 🙁 Jag gav dom mycket vatten och gödning så får vi se…Tyvärr har den fina hibiskusen en massa flugor på sig…Jag klippte av alla grenar och tänkte slänga men orkar inte. Den är för tung.
Butlern ska få bassning i morgon bitti när han hämtar min lott som han ska byta 🙂
Vann 6E och sen fick jag 173 svkr på svenska Lotto…inte illa…Och 30E förrförra lördagen 🙂
Man måste ha lotter…annars kan man ju inte vinna. Den lyxen kan man unna sig absolut! Jag är med på Lex´s Bonolotto och Primitiva som dom heter också. Tips…
IMG_3012 (640x480)
Ja så mycket mer har inte hänt…Råkade ut för en stackars näthatare i går på forumet. Men man är van fast det var ovanligt otrevligt skrivet, det lilla jag hann se innan det togs bort….Den mannen måste må väldigt illa. Men inget att göra åt. Fegisar med dolda IP och mejladresser…Fast det går ju att få fram….Att dom orkar med sig själva? Antagligen inte, har väl haft en kass barndom eller nåt. Man ska bara tycka synd om dom för livet måste vara för trist…Ofta hatar dom Sverige också…Antagligen har Sverige varit dumt mot dom…Gjort dom illa på nåt sätt…Världens bästa land har mobbat dom…Ingen gratis skolgång eller sjukvård…Inga leksaker som små och inga märkeskläder…
Jag blev mobbad i skolan för att jag skelade…Och vi hade en lärare som var pedofil upptäcktes det efter några år. Men jag gillar mitt hemland precis som jag gillar Spanien.
le_med_blinktand Viva Suecia y Viva España!

spainFlagga (2)

OK, man ska ju inte mata trollen (läs svinen) men iaf…Dom nedvärderar sig till att läsa bloggar i alla fall 😀 Vaya, vaya …
***************************************************************************************************************************
Om ni precis som jag gillar fina städer, byggnader och världsarv så läs Casa Annika´s inlägg om Cáceres nära Portugal. Så vackra bilder!!! Wow vilken stad!!
http://casaannika.blogspot.com.es/2015/04/paskresan-caceres.html#comment-form

Kram P ♥

 

21 reaktion på “Månd 6 april, sol/moln,18 gr ☼☻☼☻☼

    • Hej Ami!
      Ja synd men dom kan vara svåra och få såna angrepp.
      Varit med om det förr…Tack!
      Kram och hoppas resan går bra! P ♥

  1. ¡Buenas noches!
    Tänk att ha så mycket ilska och hat inom sig som hen gav uttryck för i sitt inlägg. Det var så idiotiskt så att jag var tvungen att spara det för jag förstod att det skulle tas bort på en gång. Men jag hann iaf kommentera det innan det försvann. Hoppas att hen hann läsa det även om min ringa åsikt inte räknas i en sådan “Bror Duktigs” ögon.
    Ha det bra!
    rocio

    • Hej Rocío!
      Dom vill ju ha feedback på svamlet så egentligen ska man inte svara fast man vill ju gärna klargöra ett och annat 🙂 Synd bara att dom hamnar i Spanien och förstör landet…ja om det nu är sant att han är resident…Landet får tyvärr ta emot vad som helst….
      Generöst…
      Kram P ♥

  2. Skönt att du nu kan vila upp dig några dagar för dte har ju varit livat värre under påsken.
    Man måste vara tränad vet du för sådant.
    Tyvärr missade jag “nätgrisen” men det är synd om en del människor. Mycker tragiska öden som finns.
    Hoppas formen snart återkommer för kommer det gör vi…
    Kram!

    • Hej Ditte!
      Ja det var behövligt i går…utmattad 😀
      Ja det var inte mycket att missa och det finns tyvärr nya invånare i Spanien som mår illa…
      Ja nu så är ni snart på plats!!! Kul!!
      Kram P ♥

  3. Hola! Usch och fy för “näthatare”!! 🙁

    Har landat på Åsöberget och inte riktigt hämtat mig från köld- och mörkerchocken. I morgon möte kl. 08.00 på trabajot i S-tälje. Skriver som du brukar göra: Vaya, vaya… Kul att träffa sonen var det iaf – och kom hem till en skinande ren lägenhet! 🙂 Och Agnes på 4 ben jamade och “visste inte till sig” när hon såg att den andra tjejen i familjen gjorde entré! 😀

    Kram//Susana y Jorge
    PS Garagekillen ringde i morse. Var som vi trodde 2500 euro – men bara en p-plats – inte stängt…

    • Hej Susan!
      Ja tragiska figurer är det 🙁
      Ja åter i selen…Men det får gå tills ni kommer på nå¨t 🙂
      Kul med Agnes glädje 🙂 Och ren lgh!! Skulle jag behöva också.
      Mycket dyrt för bara en plaza!! Inget att tänka på!
      Kram P ♥

  4. Jag brukar alltid säga till dem som gnäller om Sverige, världens bästa land, åk till Kambodja och se hur dom har det där så gnäller du inte mer.
    Checkade in en snubbe en gång på Landvetter han gnällde på än det ena och än det andra till slut kunde jag inte tiga, du måste ha ett j..vla skitliv som du håller på och gnäller sen slapp jag mera gnäll från den mannen. 🙂

    Åke

    • Hej Åke!
      Ja dom vet inte vad dom håller på med…Synd om dom och synd om Spanien som är så generösa mot immigranter av den typen.
      Sverigehatare hamnar tyvärr här 🙁
      Kram P ♥

  5. Gomorron Preciosa! Ja, vi är världsmästare på att klaga. Det är ett tecken på att man har det bra när man kan lägga ner så mycket tid på att klaga. 🙂

    • Hej Leffe!
      Ja man har haft det för bra helt enkelt och tror att Spanien är drömlandet och det är det klimatmässigt men socialt, arbetsmässigt och väldigt osäkert är det här faktiskt!
      Många som har det riktigt svårt i kåkstäder och vaken mat el vatten men det ser man bara på TV (spansk).
      Kram P ♥

  6. Gomorron P!
    Förstår att Du är trött efter allt svirande 🙂 Nu får Du passa på att vila några dagar innan nästa “invasion” kommer.
    Fy för att bli näthatad. Var inte inne på forumet igår så jag vet inte vad det handlar om. Skönt att det går att ta bort den som är dum.
    Grattis till vinsten 🙂
    Kram/A-K

    • Hej A-K!
      Ja nu vilar jag! Snart blir det lajban igen 🙂
      Dom flesta som är med och sticker ut hakan får sånt på sig, särskilt om man är kvinna och särskilt om man är äldre.
      Nej det tas bort fort. Oftast skrivs det på natten av såna så det får stå ett tag.
      Tack! Kram P ♥

  7. God förmiddag får jag väl säga när klockan är så pass mycket. Skönt att läsa att du börjar hämta dig från influensan. Har tänkt skriva flera gånger men inte kommit till skott kan man säga, kan det bero på att jag också är pensionär nu och har ett annat tempo i dag. Var rädd att jag inte skulle kunna sova på morgonen, men det kan jag, iaf till klockan 08.00 och det är ju ok.

    Nu åker vi hem på fredag efter fullspäckade veckor, men vi är tillbaka i slutet av maj så då måste vi ta en fika med dig och syrran. Hälsa henne forresten.

    Nu ska jag åka och handla för vi får norska gäster på middag ikväll, imorgon ska vi ut med isländska vänner och på tors på en indisk restaurang med svenska bekanta.

    Kram och så hörs vi

    • Hej Yvonne!
      Ja jag har hämtat mig men är för trött tyvärr…men hoppas det går över.
      Ja sova till 8 är helt OK. Finns ingen anledning att stressa upp på morgonen.
      Du har fullt upp ser jag…mer än jag skulle orka 🙂
      Kram vi hörs/ P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *