Måndag 3 sept, sol och 28 gr ☼◘☼◘☼

Buenas noches, como estaís?
Go´afton , hur mås det?
I dag var det bara 20 gr kl 7. Så himla skönt ute och sen kunde man ha satt sig i solstolen
vid 10-tiden. Man kände solstrålar för en gångs skull…Det där hajar ni inte 🙁 Luften var klar och fin också. Men – man gör sig inte tid att sitta där , man har ett hem att sköta, en dator att besvara saker på och läsa massa tidningar och ja – som vanligt var klockan helt plötsligt 12!!! Ja då ska man ev förbereda nån lunch…Lubina i dag. Sen siesta som inte blev nåt av….Kan inte människan koppla av lite 🙁 Nej det gick inte.

Lägger in min båtbild från i går för att min killbästis i Bagis – Tobbe – tyckte den var fin zoomad. Jag suger åt mig för han kan detta med foto ser ni. Han har fotat kändisar i teatervärlden som assistent åt nån fotograf. Har skrivit det förut 🙂 Iaf ser den ut så här ozoomad. Tagen från en av naturpoolerna vid paseon.

Ja och sen ringde Cata och skulle åka till Centro Comercial Habaneras och då tar man tillfället i akt att följa med. T.o.m Lex ville med. Stort 🙂 Jag ville köpa blomjord och nån kruka på AKI.
Måste sätta om Ama´s och Anders penningträd. jag vill att det ska bli så stort som dom har. Jag har så ful terrass så jag köpte t.o.m en röd plastkruka. Så dyr!!! 31E.
☼☼♥♥☼☼
F ö så har AMA och ANDERS silverbröllop i dag. Kolla i länken vad söta dom var 1978 och framåt:
Ni får scrolla ner lite för hon skriver så många inlägg om dagen till skillnad från P som knappt får ihop ett :D. 25 år, det är strongt gjort. Det har jag aldrig lyckats med (läs orkat…) (Ok, men 18 en gång i alla fall :-P)  FELICIDADES pareja!!!
http://amacasa.wordpress.com/

Ja så var vi då på Habaneras, så här ser det ut för er som inte vet: Himmel så blå himmel!!

Ligger bredvid Carrefour. Här finns alla fina butiksmärken som HM, Zara, telebutiker och massor av boutiquer. Högst upp karusell och lekredskap för barn och caféer.
Vi fikade…Ser ni krukan och blomjorden under bordet …

Lex gillar att vara med Cata (La Fea som hon säger) för hon kan spanska flytande 😀 Ja hon kan engelska flytande också och tyska,franska,norska,danska och göteborgska 😀
Befriande för honom att ha nån annan än mig att prata med. På barnspråksstadiet. Jag är fortfarande där i spanska…tycker jag själv i alla fall 🙁
Sån här macka åt vi och Cata tog en croissant (corazán på spanska).Jag har naturligtvis halsbränna efter den…trots att jag tog bort baconet 🙁

Ja så kollade vi post i Anitas lgh och så hem. Ja det var den dagen…I morgon har jag tre uppdrag som jag inte orkar med då jag inte har Lex som stöd. Han är på sitt panchisdagis så det får bli på onsdag.
Skulle kunna ha en latdag då mañana…Muy bien 😀

Buenas noches a todos!! ♥ P

12 reaktion på “Måndag 3 sept, sol och 28 gr ☼◘☼◘☼

    • Hola Leffe!
      Ja jag förstår att du dragits med dit nån gång 😀
      Välkommen ner i morgon!!!! Det var 20 gr kl 9 och ljuvligt ute. Solen är uppe förstås. Varmt i vattnet…ja jag har bara hört det.
      Kram P ♥

  1. Hola!
    Fin båtbild! Tillsammans med de andra bilderna gör det att jag börjar komma i Torre-stämning – bekanta kvarter! 🙂 Har en likadan kruka som den på bilden hemma på min balle i svensklandet – fast grå.

    Laddar för ett riktigt eldprov i morgon – ska leda ett stort möte med en massa chefer från olika länder. Ska köra en slags utbildning och just det här har jag aldrig gjort på engelska förut. Jag är riktigt nervös – skulle jag misslyckas finns en överhängande risk för att jag får tacka för kaffet. Sånt är klimatet på arbetsplatserna på storföretagen nuförtiden – och några fallskärmar existerar inte på min nivå. 🙁

    Men efter eldprovet så väntar sommarstugan på torsdag….. 😀

    Såg i DN idag att Ljugholt fick rubriker igen. Har tydligen lämnat avdragsyrkande för dubbelt boende till Skatteverket också – på hela hyran och EFTER att den felaktiga ersättningen som han hade begärt från riksdagen hade avslöjats dvs att han bara hade rätt till hälften. Somliga lär sig tydligen aldrig. Vilken pajas…

    Buenas! //Susan

    • Hola!
      Ja jag kan bara önska lycka till i dag. Nåt säger mig att det
      går bra 🙂 Jag hade nog fått tackat för kaffet 🙁
      Ja han Ljugholt kan inte det där med ekonomi. Jo minus kan han,
      synd tycker jag, trodde han var en schysst snubbe 🙁
      Ciao P ♥

  2. Gomorron P!
    Åh vad härligt det låter med bara 20 grader på morgonen!
    Har promenerat ut till Habaneras några ggr. Nu är det länge sen jag var där.
    Fin kruka du köpte. Penningblomman kommer säkert att trivas i den.
    Bildbevis framöver önskas.
    Mackan såg god ut men jag kar blivit varnad för löskokta ägg och flytande gulor i spansklandet.
    Kram/A-K

    • Hola A-K!
      Jo det är så himla skönt. Just nu 25 gr kl 11.30
      Jag har aldrig blivit sjuk av nånting jag ätit här nere el
      på Las Canarias 😀 Inte den sjukan men jag tål ju inte vissa
      hårdsmälta “varor”.
      Det är mycket bättre hantering av livsmedel nuförtiden.
      Ciao P ♥

  3. sv: Soluppgångsbilden är tagen med Anders mobiltelefon (Samsung SIII). Den ännu vackrare skedandsbilden är tagen med min Canon IXUS 125 som jag är mycket nöjd med 😉

    • Vaya,vaya vilken mobilkamera asså 😀 Ja jag kommer att
      köpa 125 också efter att ha sett Cata´s bilder från fjorder och
      berg i Norge…Helt fantastiska, som tavlor.
      Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *