Torsd 8 okt, molnigt, 24 gr ♣♣☺♣♣

Hej!

I dag skulle det regna…Ok det är nån timme kvar på torsdagen. Har det regnat…tror inte det. Bäst jag går och tittar…Nej inte en droppe. Inga bilar fanns det heller…Nästan tomt. Varför då då? Marknad i morgon :)
Ingen ville leka med mig i dag så jag tvingade Lex att gå ner till Deni´s. Träffade på Syrris och Karin. Dom hade redan varit där. Klockan var väl 17 ca.
Daniél var inte på humör…sur. Iaf så delade vi på en hammis. Det blåste lite men jag tyckte det var så skönt. Folk hade jackor på sig!! Några envisa badade…
IMG_4346 (640x475)Vi går och äter glass sa jag…Inryms det i dagens saldo liksom…Jag gjorde ett snabbt överslag…kanske :) men jag chansade. Sååå otroligt goood. Avispa hette den. Geting.
Var smågodis och ”grädde” och glassen var god. Inte som sist…bara ”grädde”. Tror det var baren bredvid med vita stolar. Den här vi var på har blå.
IMG_4360 (640x457)IMG_4358 (640x458)
Vi hann stympa den innan jag tog fotot. Kexen var borta och godisbitarna :-D Lex har så bråttom :-D Alltså vi delade på den också. Vi satt länge och glodde på folk. Den killen som brukar promenera omkring på knäna har ni nog sett. Jag gav honom 1E denna gång. Han har varit här många år. Kommer i håg när han gick omkring med sina speciella knäskydd i lervällingen på marknaden och det öste ner. Han får rätt mycket pengar. Jag frågade var han är ifrån. ¿De dónde eres? Romania sa han. Rumänien alltså. Han bor på Gran Via sa Lex. Ett hostel på C/ San Pascual. Ja då måste han ju ha till hyra och får jobba hårt.
Några hemlösa som nu flyttat till en annan veranda på C/ Almudena…Jesusbild och blomma. Få se hur länge dom får bo.
IMG_4342 (640x469)
Antagligen har dom flyttat härifrån som jag hade bild på förut vid busshållplatsen. Där har man nu murat igen verandan. Fattas bara dörr nu. Huset till höger. Måste varit hemska avgaser där…
IMG_4343 (640x463)
Ja alla har det inte så bra som jag. Haft bekymmer med myggnätet som jag bara drog ner men nu fick jag Lex att sätta upp det med nyköpta magneter. Jag nådde inte upp.
Nu kan jag ha fönstren öppna på balkongen på natten. Bra…Utom i morgon bitti :(
Man ser knappt nätet men det är rosa och prinsesskronor på det :-D Jysk för barn.
IMG_4362 (640x480)
Himlen var inte kul när vi gick hem…
IMG_4350 (640x480)
IMG_4355 (640x476)
Nu vinkas här gonatt :) Ska bara titta på nyheterna först. Hoppas man kan sova sen.

¡Buenas noches! P ♥

 

Onsd 7 okt,sol/moln 27 gr ☼☻☼☻☼

Gokväll!
Tror jag skriver i morgon bitti stället. Ni brukar ju gå med på det…
¡Hasta Mañana! Och tack till alla bloggare och våra läsare som vi hade så roligt med
i eftermiddag…mucho kul :-) Specialtack till Carina som såg till att det blev så bra!
Liten blomma på väg till Mundo Pequeño på C/ Marcelina. Såg ut att behöva vatten…Hoppas det regnar i morgon då. Glömde ju köpa en flaska som jag sa Stig!
IMG_4329 (640x480)¡BUENOS DÍAS!
Det ser lite mulet ut i dag. Blir det regn eller? 17 mm i dag står det, sänkt alltså. I morgon kan det också droppa på marknaden men vi får se hur det går.
Fredag är ledig dag för många i Valenciaregionen. Valencias dag. Och på måndag är det El Día de la Hispanidad, nationaldagen.
Nu undras hur affärer har öppet…Mercadona har stenstängt båda dagarna. Öppet lörd.
Carrefour har öppet båda dagarna plus lör-sön förstås och om Consum vet man inget eftersom deras hemsida bara säger att det är öppet 8-21 hela veckan utom sönd som har 8-14. Kul att dom har söndagsöppet!! Skulle inte tro att dom har öppet på måndag…
******************************************************************************************************
I går då? Ja alla mina kollegor har fått in vår trevliga bloggträff på Mundo Pequeño i går :-D Jag är ju sen men fina bilder har dom…Ama, Carina,Ami,och Ditte.
Men dom har inte med den här besökaren :-) A-K fick plåta med min kamera genom plasten :-D Han var även lite glad i hatten kan man säga :-P Han tog sig inte in, hade för stort ekipage :-D
IMG_4338 (640x480)
Jag lägger in några bilder, vet inte om jag snott dom eller om jag var bakom kameran…jag fick ”låna” 3-4 kameror :-) Men dom här nedan är mina iaf…
IMG_4333 (640x480)
IMG_4331 (640x480)
Ama:s kamera :-) Tack!
Bloggis okt 2015
Tack alla vänner för denna eminenta skötta trevliga bloggträff!! Carina´s verk! ♥♥
*****************************************************************************************
Eftersom jag bara åt en äppelkaka med glass/grädde :) så var jag hungrig när vi gick.
Lex kom till Torre och vi åt tortilla och kycklingröra. Mycket folk och nu börjar man bli lite orolig för ensamma tjejen som jobbar där. Gravid som hon är. Hon hann inte med och folk fick vänta länge…Vi dukade av innan vi gick i alla fall så lite hjälp fick hon och var tacksam. Men villkoren är som dom är här. Dåligt med jobb och då sliter man fast man knappt orkar. Läste om att många har 5E i timme.
Lex kycklingröra var supergod och jag hann ju glufsa i mig halva tortillan innan bild och som var god ännu godare i går.
IMG_4339 (640x480)IMG_4340 (640x480)

Sen gick vi till en Chino…måste få upp myggnätet. Magneterna som jag med Horst´s hjälp fått och även införskaffat har decimerats. Man drar ner nätet när man går ut och in…om man inte är försiktig och då ramlar dom i golvet och går sönder. Nu blir det mer av ut-och ingång pga att jag har kyl o frys där :-) Men jag ska ju inte besöka dom så ofta :-D Mygg kommer nog att finnas mer av efter ett ev regn.
*********************************************************************************************************
Vi pratade om öl i hink i går…var det Fia? När vi gick hem så har bullerrestaurangen i hörnan på vårt hus just en sån ölhink. 4E :)
IMG_4341 (640x463)

 

Tisd 6 okt, sol och 30 gr ☼☼☻☼☼

Gokväll!
Upptäckte att jag skrivit 1.400 inlägg…Hur ska man klassa det? Poca loca o que?
Ettusenfyrahundra…

I dag var det varmt…30 gr och mer…nu får det räcka men i morgon kanske 25…Bra.
Men så tänker dom luras igen…Torsdag regn, 23 mm och fredag 65 mm. Stackars marknad alltså…men sist så blev det ingenting…Vamos a ver…spännande…
***************************************************************************************************
Min andra ”dietdag” går bra…Håller mig inom gränsen 1300 kcal. Kan äta vad jag vill för nån slags ensidig diet kan jag ju inte hålla på med.
Jag äter ju inte mycket i vanliga fall men fel saker…till kaffet :-D och till efterrätt.
Åt upp sista glassen – förstås och ”bara” ett digestivekex till kaffet. OK det var choklad på det :-) Olycksfall. Men har inget annat.
Ledsen
Har inte loggat allt i dag på Viktklubb…då ser jag hur läget är. Fick mer energi så jag städade!!! Ja,sopade och torkade golvet…Milde tid…Lena var upp med en topp som hon trodde jag ville ha men hu…gick på mig men…Hon hämtade nycklarna till aticon som Ami kom upp med. I morgon kommer ägarna till den för nån veckas semester.
Klockan är 21 och det är kolmörkt ute.
IMG_4250 (640x472)
Hade inte varit ut på hela dagen. Lex skulle gå till stamfiket Torreoro igen :-) Jag hängde på men sms:ade Carina att vi var där. Dom kom. Hon skulle lägga om sitt lilla ben igen kl 19. Gör det två ggr om dagen
Horst och Lex pratade så det stod härliga till. Jag kan ju inte avgöra hur mycket tyska Lex kan men dom babblade på som dom inte gjort annat :) Hasse pillade på mobilen :)
IMG_4325 (640x480)
IMG_4326 (640x480)
Carina och jag tog bilderna då vi gick till vårdcentralen. Jag följde med fram dit.
Hon kom fort ut igen, dom var snabba i kväll.
Ja så åkte dom och handlade och vi travade hem.
Var lite mörkt eftersom solen gömde sig där vid Saluden som Carina säger :)
Det är apotekets kors man ser.
Tack för kul pratstund Carina, Horst och Hasse. Lex var riktigt uppspelt när vi gick hem :-D
IMG_4327 (640x480)
Ja då så, nu ska jag logga vad jag skyfflat in i la boca i dag. Jag lovar att inte tjata så mycket om hur det går :-D Muy poco :-P
gladonojd

¡Hasta mañana! P ♥

Månd 5 okt, sol/molnigt 28 gr §☼♀☼§

☺ Hola ☺

Ja då kom dagen då jag inte ville gå upp ur sängen…Kommit till slutsatsen att det här går inte :( Vaddå undrar väl ni? Ja vikten. Såg mig själv av misstag i fönster och speglar på hemväg i går…Och stupmätt efter matorgien…Pizza! Mådde inte dåligt av den alls…Konstigt…I bland kan jag äta vad som helst och i bland inget…Ja nu ljög jag.
Ja potatis,fisk och – kaffebröd går bra och glass… :(
******************************************************************************************************
Det var så himla varmt i dag, kvavt och vindstilla. Lusten att gå ut fanns inte, måste ha AC på inne. Tog siesta i stället. Efter att bestämt min ”diet” som inte är nån så gick jag stärkt upp. Ringde Lex och frågade om Torreoro. Jo han skulle dit  kl 17 men hade läkarbesök först. Ja om han ska få åka på gratisresa i jul och måste ha intyg på sin mobilitet :-D Jodå doktorn tyckte att han var kapabel till att åka på semester :-D
Nu fattas ”bara” ett papper till och så kopior på alla (var det 7 papper?) och så ska det skickas till Valencia… regionen som Torre tillhör :) Ja hade man inte varit spanjor så hade man väl gett upp för länge sen pga av denna pappersorgie :)
För allt besvär så hoppas jag han får åka i jul. Doktorn trodde det är till Oropesa del Mar dom ska. Har man hört nåt om den orten? Nej. Stranden ser ut som Playa del Cura :) Hm kul :) Men det är ju vinter då. Kanske får bo på fint hotell.
Oropesa del Mar norr om Valencia:
oropesa-del-mar-1
OK, jag tog en tortilla på Torreoro och kaffe. Tjejen Mari, den gulliga gravida gjorde kaffe åt tre pers med skum…Jag frågade om det var special men hon sa att hon brukar göra såna :) Wow!! Då vill jag också ha en sån sa jag. Jättegod var den…
Hennes efterhängsne F var inte där!!! Skönt att vara fri ett tag antar jag.
***************************************************************************************************
Ja så har solen gått ner och i morgon är det tisdag och troligen varmare och mer sol.
Sen så ska det väl bli ”normala” temperaturer från onsdag…tror min egen väderstation.
IMG_4168 (640x468)

Vet inte om alla vet om den här bra spansk-svensk-spansk-sidan…? Hittade den nyss :-D
http://www.spansktlexikon.se/

¡Hasta mañana! P ♥

Sönd 4 okt, mulet/sol 27 gr ☼☻☼☻☼

Gokväll!
Står att det var 28 gr på alla sajter jag har men  så varmt var det inte. 26-27 ”bara”.

I kväll är det ännu tröttsammare :) Jag har ätit pizza. I går spagetti. Hur ska detta sluta?
Vi drog i väg till El Coliseo på C/ Torrevejenses Ausentes 11. Gågatan mellan centrum och Vita Kyrkan. Rekommenderat av Susan och Jörgen. Ja dom ville gå dit så då blev det så. kl 19 sågs vi vid foten av C/ Almudena.
Såg un barco på havet, väntar väl på att lasta salt.
IMG_4315 (640x479)
Jag har inte många bilder men i af så var maten väldigt god där på El Coliseo. Jag brukar ju inte var så helförtjust men det var lite klass på pizzorna och grillade tonfisken som Jörgen tog och kycklingfilén med championssås som syrran tyckte var den godaste hon ätit på länge. Jörgen var imponerad av tonfisken och jag min pizza som jag komponerat själv…räkor, tomat och ost bara. Supergod. Susans också vad det nu var hon hade på den :-) Glutenfri var hennes.
Dessutom var dom väldigt trevliga los camareros. Finingar :-)
IMG_4316 (640x480)IMG_4317 (640x480)IMG_4318 (640x480)
Trevligt blev det och vi satt ganska länge och pratade som vanligt…
IGracias la pareja! Vi ses snart igen ju :-D
********************************************************************************************************
På vägen hem så var det ett väldigt liv på gatan. Det var fotboll…2 Madrid-lag tror vi :)
Folk skrek om tokiga när det blev mål. Verkade som alla höll på samma lag…
IMG_4320 (640x464)
Kommunhuset har en liten filial här:
IMG_4319 (640x480)
Fullt av folk på Plaza Oriente vid Vita Kyrkan…Man ser bara några på bilden.
IMG_4323 (640x469)
Ja så var vi hemma. Återstår att se om det går att sova :)

Ulla hade ”snällheten” att skicka bild på kanelbullar hon bakat :( Det är ju kanelbullens dag…Jodå Ulla jag såg det på Nyhetsmorgon :-D Tack :-P

Kanelisar

¡Buenas noches, un abrazo! P ♥

Lörd 3 okt,mulet 26 gr ♀☻♀☻♀

Gokväll!

Återkommer i morgon bitti om det går bra :-D
Gonatt! P ♥
IMG_4311 (640x473)

¡Buenos días!
Ja så var det morgon igen, Var så otroligt trött i går kväll så skriva gick inte…
Kan varit för att Syrris och jag gick ner till Deni´s i går kväll eller rättare sagt vid 5-tiden.Och jag åt spagetti som jag inte gjort på flera år :-D Sömnmedel i. Än så länge mår jag hyfsat men annars kan jag inte äta den typen av mat. Man utmanar ödet i bland :-) Daniél var så trött. Vi är slavar här nere vid paseon sa han. 12 timmars jobb :(
Han längtade efter semestern om 1 mån och 28 dagar som han sa…Han räknar ner.
Känns som det är farligt att jobba så…han hínner inte röka så mycket som tur är :(
**********************************************************************************************************
Det var väldigt molnigt och lite kvavt ute, Solen ville titta fram men det blev bara nån strimma. Fanns folk som badade åt detta håll. Det var ju varmt!
IMG_4310 (640x479)
IMG_4309 (640x455)
Ja vi traskade hemåt så småningom och däckade i soffan.
Men före denna utflykt så hade vi trevligt på Torreoro med Susan och Jörgen. Jag hade ju tjackat oliver och tomater åt dom eftersom dom missade marknaden pga sen nerresa hit.
Lika roligt som vanligt att träffa dom och det var skönt på Torreoro. Vi gratulerade Jörgen att han slutat snusa och han var nu ännu snyggare än vanligt…
Svårt men han har lyckats…Vi pratade om hur dyrt det nu är med snus. Visste inte att det kostade nästan som en ask cigaretter…tror jag. Här nere är det ju svårt att få tag på eftersom man inte får sälja det i Spanien och de andra länderna i Europa. Sverige är ju ett undantag :-)
Här har ni fräschingen med sin fru :-D
IMG_4307 (640x480)
Och här vid sin söta hyrbil Fiat 500. Sån vill jag ha :) Dyra :(
IMG_4308 (640x480)
Tack för i går, ses snart igen!

Jaha, näe vann inget på Lotería Nacional i går heller…Det är dags nu tycker jag…

Ha en bra Domingo! Kram P ♥

 

Fred 2 okt, sol och 27 gr ☺☻☺☻☺

Hej!

Ja så blev det rejs på marknaden i morse. Kan man säga morse om 9.45 ca? Jag har fått ett nytt avskyobjekt. Nygamla restaurangägarinnans son eller dotter m familj (eller vad dom har för relation) lever f-n här på hörnet. VARFÖR måste man dra 1 km kättingar kl 4.45 på natten, genom metallstolar och bord? Sen kastar han ut möblerna på sina platser? Det finns ju inte en käft som vill fika då…Folk kommer framåt 9-10 och innan finns bara dom som springer till grönsaksgatan.
Tänkte gå upp och gapa nåt men jag hade sovit illa och låg som förstenad i sängen :-D
Jag hade en kackis promenerande på min fot i går kväll!!! Jag satt vid datorn. Ja det blir man ju inte trött av…snarare klarvaken i timmar. Jo den ramlade av så jag kunde dräpa den. En lite en. Men jag tänkte att nu säger jag upp mig från Spansklandet :(
*********************************************************************************************************
Jag hade ett uppdrag. Susan ville ha aceitunas de abuela från ett visst stånd på grönsaksgatan. Mormors oliver :) Det vara bara det att det ståndet inte fanns. 7 platser längre ner fanns ett fin ”affär”. Jag chansade.
IMG_4288 (640x480)
Men innan vi kom fram dit så såg det lugnt ut, klockan vara bara 9.30 på Almudena:
IMG_4283 (640x480)
Sen blev det ganska fort trängsel. Gjorde tyvärr oss tid med att köpa ”saker” i ”Gottisvagnen” och då menar jag kaffebröd men även cashewnötter. Anacardos på spanska. Tål dom konstigt nog…Deras muffins som jag jämt köpt var så torra sist så jag vill inte köpa dom mer.
OK, det blev snabbt trångt…
IMG_4290 (640x480)
Och man kan ju gäspa för mindre som han till höger :-D
IMG_4285 (640x480)
Vi gick längst bort på G-gatan som heter Calera efter instruktioner av Susan men där gick vi bet igen. Dom var nog där i det ståndet men hade inte så många tomatsorter alls. Två och dom ena var små pärlisar men både gula och röda i samma ask. Ringde Susan och så tog jag en sån ask :) Ja då var uppdraget utfört…Få se om dom går att äta.
Lex köpte vindruvor och jag morötter och så var vi klara och gick till Torreoro.
Mer folk än vanligt förstås. Bilar parkerade antagligen ända till La Mata :-D
IMG_4291 (640x480)
Och vid Myrparken:
IMG_4292 (640x480)
Vilken bil jag såg där…vad sägs? Citroën va? Kollade inte om det fanns märke :) Parkeringen har väl lite övrigt att önska men det är ju marknadsdag :-D Då gör man också som man vill i trafiken.
IMG_4295 (640x473)
Ja det var denna fredag…får sova tidigt i kväll. Det här går inte.

Ha en bra natt och lördag. Det ska jag väl försöka med om bara vissa näringsidkare håller sig på mattan. Förresten har dom nu satt upp en ny skylt med nytt namn på restaurangen…Men dom har väldigt lite folk…antagligen så har dom den som terapi bara :( Bara skylten kostar väl som en månads intäkter…minst. ”Pisuerga”…flod i Valladolid. Det förra var också namn på en flod i samma stad.
Pisuerga
Kram P ♥

Torsd 1 okt, sol och 26 gr ♀♫♀♫♀

Gokväll!

Inget nytt under solen. Slö dag fram till ca kl 14…Gick upp och lade tvätt i maskinen och Lex skulle gå ut…han hade siestat efter läkarbesök på morgonen i stället. Han skulle till Torreoro och jag hängde på. Kaffet hägrade efter maten. Syrran och A-K var ute på vift och så SMS:ade Anna-Carin och Krister att dom skulle in till ”stan”. Dom har hyrbil så dom kom till Torreoro också. Jättekul!!
Ja det kan ju inte bli bättre :) Efter ett tag som kom A-K och Syrris också så det blev nästan en bloggis :) Det var svalt och skönt där och ovanligt mycket folk till och från.
Många som äter/fikar från vårdcentralen och skolan där vid den tiden antar jag.
Blev sittande i timmar :-) Ja från det vi först kom :) Tog jag nåt foto? Kan inte folk säga att dom vill vara med på bild? Troligen vill dom inte det :-D Vara med alltså :(
Svårt var bloggare :-P Ja vi ventilerade ditt och datt, jag pratade väl värst som vanligt :(
sAng_screamRolig-bild-300x144
Ja och babblar på som vanligt…Men för sent med disciplin i min ålder…¡Lo siento!
*********************************************************************************************************************
Sent omsider och började bli lite kallt :) Va vad skriver jag? Så gick vi ut i solen och Krister och Anna-Carin tog bilen hem till stugan utanför. Vi ses ju snart igen nästa vecka :-) Tack för i dag!!
**********************************************************************************************************************
I morgon är det mercadillo och jag måste gå ut tidigt. Ska köpa lite saker åt vissa kamrater som kommer i morgon kväll. S och J börjar dom på :-D Hoppas jag inte fastnar i kärr-rejset :-D Men Lex banar väl väg som han brukar :) Och att vi hittar det viktiga :-D
Kolla alltså…fakirgatan :( Den här bilden har jag snott från Ama eftersom jag inte har nån ordning på mina bilder. Googlade på ”marknad Torrevieja och bilder” och fick upp Moi med dotter men dom vågade jag inte lägga in,  bara gatan som jag ska besöka :-D !Gracias! Ni ser hur det kan se ut…desperationen liksom :-D
Marknad
Nej nu måste jag sova…ska ju upp tidigt :-D
Gonatt!
le_med_blinktand P ♥

Onsd 30 sept, sol,26 gr ☼☼☼☼

Hej!

Ordningen återställd. Sol. Jag missade ett par regndroppar i går kväll sa Carina och Horst i dag :-D
HORST fyller år i dag fick vi veta när vi satt hos Ali på em. ¡¡¡Feliz Cumpleaños!!!
IMG_3121 (640x480)Rosor till el guapo!
Här står dom stora grabbarna :) Undrar hur man säger grattis på tyska. Lex kan ju lite :)
IMG_4277 (640x480)
Ja det var 3:e sittningen för mig i dag. I morse ringde Lex för han var i närheten av beg möbelaffären Cariño på La Paz. Lex var där i närheten på nåt kontor för att man kan få en gratis resa av kommunen några dagar i jul…Ensamma pensionärer alltså. Byråkrati…2 tim på ett ställe, en timme på ett och så fattas ett som man måste gå till doktor för att få. Dom vill att dom som åker ska vara rörliga och inte behöva assistans…Ja dom kanske också får åka men dom ska klassas på nåt sätt. Generöst i alla fall. Kanske får åka till Peníscula eller nåt.
Iaf så möttes vi på ett café på La Paz men jag bara tog en vatten. Gick till basaren men inget bord som passar fanns.
Gick till Genaro för nu var Lex hungrig. Bacalao som var jättegod åt han…tapas alltså.
IMG_4273 (640x468)
Mycket trafik där på C/ Moriones…bl a tömde dom containern som man ska kasta platsflaskor i…Gissa om det lät…
IMG_4276 (640x474)

Ja så kom syrran dit på väg att handla på Mercadona som ligger mittemot.
Så får jag sms från Carina att dom skulle till Ali. Japp då går vi dit…
**************************************************************************************************
Glömde säga att vi var in till en ferretería och frågade om propp hahaha… Dom vände ut och in på hela lagret. Fanns liknande i ett hel ”kit” med andra saker i men för små men samma modell med krage :)
********************************************************************************************************
Till Ali och jag tog en våffla. Det var många timmar sen jag åt så den var himla god!
Horst bror Hasse var med också…Syrran kom dit också :) Lex var trött och siesta hägrade så han gick hem.
IMG_4278 (640x480) Ja jag var också trött så jag sov en timme när jag kom hem…Ja vad trött man kan bli av alla cafébesök :-D OK, jag gick ju ända till Basar Cariño :)
Tack för i dag!! Muy trevligt :-D
***********************************************************************************************************
Om ni inte läser kommentarer – en del gör inte det :-) – så ordnar Carina en bloggträff nästa vecka tisd el onsd. Ni som vill vara med skriv på hennes blogg så mejlar hon ut sen var vi ska vara och när.
https://torrebloggen.wordpress.com/

Ja nu återstår en natt igen…¡madre mía! Dagarna bara försvinner…ja till trevliga saker som tur är.
En del har nattsärk på dagarna också :-D
IMG_4844 (480x640)
Kram P ♥

Tisd 29 sept, mulet/sol 24 gr ☼♫♫☼

Hej!

Har det regnat i dag? Nån som vet? Det skulle ju ösa ner, först 55 mm sen 61 mm, sen 18 mm och just nu 10 mm…Var är droppen eller har jag missat den :-D Vale, dom har ju till klockan 24 på sig…Löneavdrag ska det vara!! Man kan inte få betalt med den missen Ledsen
********************************************************************************************************
Kommer inte ihåg hur dagen annars sett ut…Får nog sluta skriva…Kan ju inte bara hitta på liksom…Jo nu kom jag på…Catarina var här och beskådade sina pelargoner som jag vårdat enormt noga. Skotten har växt ordentligt. T.o.m en klase knoppar. Blekrosa är dom. Nu har hon ansvaret själv. Lite saknar jag dom :( Tomt på min hylla på balkongen…Av vana tittade jag dit på eftermiddagen för att kolla :-) Kanske jag får skaffa egna känner jag…Skulle tagit foto på dom…kommer inte ihåg nåt som sagt.
***********************************************************************************************************
Gick upp till Lex på em för att kolla om han skulle gå till Torreoro. Jo det hade han tänkt. Bra sa jag då följer jag med. Gick dit och ”han” satt vid bardisken som vanligt, ja ni vet vem.
Vi fick vänta så länge så jag sa att vi går ner till Deni´s. Vi gick…
Det var premiär för långbyxor i dag :-D OK en kort stund en annan dag hade han det men av misstag, blev så varmt så han bytte tillbaka. Undrar vilken dag det var förra året?
IMG_4262 (640x480) (2)
Nu är bygget klart här tror jag men ska verkligen kabeln hänga så där?
Såg att den mäklarfirman Alegria hade öppnat ett kontor till på Ramon Gallud. Rysk firma tror jag…en svensk jobbar där har jag sett på Blocket. Har pool på taket…tror jag.
IMG_4263 (640x480)
Ja när vi kom till Deni´s så såg det ut så här :( Vaddå , lite (o)regn är väl inget att ha stängt för…Fast vila kan dom ju behöva. Soraya hade alla gäster i stället.
IMG_4265 (640x480)
Playan var inte heller välbesökt. vaddå, det var ju inte kallt!
IMG_4264 (640x460)
Jaha vad gör man då? Vi går till Mora (måra) sa Lex. Gillar kaffet där. Ja men alla gubbar som sitter där, finns väl ingen plats? Han fixade ett bord utanför tältet som var fullt med spelande gubbar. OK, det var ett bord där också som det satt 5 spelare vid och som gapade hela tiden…Men dom var roliga. Ägaren och sonen är trevliga. Inget ätbart hade dom. Man dricker bara där :-) Muffins ja :(
Lex hälsade på ”711″ personer som satt där och som gick förbi. Samtidigt ringde en Carlos som vanligt…Han är lite anners (också) och Lex är ju snäll och svarar…I bland inte. Finns många som det är synd om.
Lex outfit :-D Svenskköpt skjorta, tunn lite linnestruktur. Gåva av farmor Suz :) Fin!
IMG_4268 (640x480)
Ja så gick vi hem…Klockan blev lite sen…kl 18.24 var det 21 gr. Skönt ute!
IMG_4270 (640x480)IMG_4271 (640x480)
Fick hjälp med att flytta kylen och den separata frysen ut till balkongen. Ställde lilla ugnen ovanpå. Blev bra. Och vad tyst det är här inne :-D Men ser lite konstigt ut för det är ju ett skåp ovanför. Tror jag avstår att köpa nåt nu…Elfaktura :( 147E :(
Trucha till lunch i dag. Billigare firre. Öringtyp. God. För benhatare: Nån liten kanske i kanten :-D I dag fanns ingen…Olja,salt,peppar och 25 min i ugnen…
IMG_4223Brukar ligga 2 fileer i asken och då har man 4 måltider om man delar på den…Halv räcker gott och väl av den på bilden.
1.50E per bit…Barato. Billigt  :-P ♥

¡Buenas noches! P