Fred 24 april,sol,23 gr ☼☺☼☺☼

Hej!

Ja inte var det väl 25 gr i dag väl som den spanska SMHI sa? Jag har inte varit ute så jag vet inte. Blåste lite såg jag på grannarnas toldos.
Har bara varit hemma och försökt kurera mig. Vill ändå inte ut i vimlet på marknaden och vandra bland soporna så det gjorde inget.
På paseon – lite olika motiv som jag slumpar fram när jag inte har nåt nytt att komma med. Snygga tjejer där på bild nr 2 🙂 OK, killarna är inte så dumma heller 🙂
IMG_2902 (640x475)
IMG_2906 (640x460) (3)
Detta nedan är förbjudet just nu 🙁 InaExpresso…Måste det vara så trist 🙁
IMG_1235
Min meny i dag: Kokt potatis en gång på fm. Bregott förstås. Vitt bröd med Bregott till frukost plus vatten… 🙁 På em kokt potatis. kokt blomkål och några små kokta falukorvsbitar. Hade en stor form med ugnsstekt Merluza men det måste jag ge Lex då jag pepprat med citronpeppar. Han blev glad så klart 🙂 Tror jag det.
I morgon ska han få köpa Trucha för den är en mild fisk. God. Öring på svenska. Röd inuti som röding.
TruchaTörs inte ha citron och paprika på…Endast salt och peppar, poco. Räcker till minst 2 luncher för dom är ofta stora utvikta, rensade  filéer på Mercadona. Nästan inga ben eller vet inte om jag sett nåt.
***************************************************************************************************************
Fick en liten summa pension till som alltid den 25:e. Läste att de 4 storbankerna tjänade över 100 miljarder förra året. Och nu ska dom höja kortavgifterna….Omvänt bankrån…
Läskiga löner har dom också cheferna…ofattbara, går inte att förstå 🙁 Damen på SEB fick 29.4 miljoner förra året. OK det var nåt slopat bonusprogram som gav henne 15 milj extra…Annars har hon visst strax under 10 miljoner plus några miljoner för styrelseuppdrag. Enda trösten är väl att hon är kvinna. Marknadsmässig lön sa ordf Wallenberg 😀 Sjukhusanställda har väl marknadsmässiga löner va? Dom flyr till Norge, varför det? Kan man bli sjuk hemma?
Så läste jag om att dementa åldringar får klara sig själva på nätterna då ingen personal finns på vissa våningar. 3 personal på natten tror jag det var. Inlåsta alltså måste dom vara men om dom ramlar då?
Bankrån

Ja det var väl allt…Måste kurera mig för har lite att göra i morgon. Och det måste jag klara av helt enkelt…

God natt! Kram P ♥

13 reaktion på “Fred 24 april,sol,23 gr ☼☺☼☺☼

 1. Gokväll P!
  Jag var ute och rände runt idag. Först marknaden ett par timmar. Sedan en promenad med La syrra till paseon. När solen gick i moln blev det kallt. Frös när vi gick hemåt.
  Nu har jag kollat på första delen av Let’s Dance. Om ngn halvtimme får man veta vem som vinner. Spännande!
  Hoppas verkligen att Din mage är ok i morgon när du har grejor på G 🙂
  Hoppas Du får det myggfritt i kväll.
  Kram o natti,natti/A-K

  • Har en fråga till dig Ann-Kristin – Jag undrar vilket bolag du har när du kunde titta på Let’s dance? I och med att programmet började igår så gick det inte att varken titta på TV4 eller SVT 1 eller 2.

  • Hej A-K!
   Jo jag hörde det 🙂 Ja inte var det så varmt som det stod att det skulle vara.
   Jag kan bara titta på klipp på alla danser efteråt men det är bara bra, är mest intresserad av just danserna. SVT4 play. Direkt går inte på datorn. Men du har ju ett TV-bolag som du betalar för.
   Iaf så är min idol Kristjan Lootus…milde tid vilken kille!!!
   Marie skulle givetvis ha vunnit. Nu blev det ju inte danstävling tyvärr även om Stenmark tagit upp sig bra.
   Ja hoppas jag kan göra det vi ska 😀 Ingen mygg i natt.
   Kram P ♥

 2. Hola P…du verkar ha det gott och du träffar dina kompisar på en fika som vanligt! Låter gott…önskar jag var där nere och fick chilla lite…. Här bara blåser det! Men tro det eller ej! Vi fick en fin tur på cykeln under kvällen, slutade blåsa 🙂 solen sken och koltrasten kvittrade…så härligt ändå!
  Snart så kanske du får agera nyckelutlämnare till Mikael, men jag återkommer när jag vet mera bestämt! Vi väntar på ett mail från honom? Sköt om dig och fortsätt med det du gör 🙂 Kram från oss i Kungsgården // M&M

  • Hej Mats!
   Jodå det är bar fast just nu är det magen som inte är bra men det fixar sig.
   OK, cykeltur det låter ju bra där hemma!
   Ja jag undrade just varför Micke inte hör av sig. Tänkte faktiskt ringa till honom, Men nycklarna ligger “inte i sjön” 🙂 Har ju galler t.o.m 😀
   Kram tillbaka! P ♥♥

 3. Bra att du vilar dih i form! Och med din diet bör det kanske hjälpa, även om den känns lite trist. Men vad gör man inte? Har levy tre-fyra dagar på soppa och vatten och det har varit rena hälsokuren.
  Pigg blev jag också…
  Vad gäller åldrandet så hoppas jag på att dö på min post och slippa institutioner, för inte känns de så lockande. Men jag har döttrar som det är krut i, så de lär nog se till att jag får det drägligt.
  Men visst måste något göras åt de gamlas situation. Undrar när sittande regering skall ge lagstadgad rätt till åldringar att få samma rättigheter som de på fängelserna. Hoppas de skyndar på…
  Kram och god bättring!

  • Hej Ditte!
   Ja man får göra det bästa – som vanligt och som jag vet brukar gå…Soppor och krämer och sånt tål jag ju inte…knappt vatten mellan varven…potatis är min medicin…
   Ja man blir lite rädd att bli gammal…kan inte låta bli att tänka på det när man läser om den eländiga “förvaringen”. Rika Sverige…
   Nu ska ju dom flesta stanna kvar hemma med 10-40 olika som kommer i 5 minuter och det blir dom sjukaste som förvaras på institution.
   Kram och tack/ P ♥

  • Hej Ama!
   Ja vi får väl se om det har haft nån effekt 🙂
   Jaså – ja Torre är ju litet 😀
   Kram P ♥

 4. Hej P!
  Åh, vad jag längtar ner till er!
  Och du och jag kan dela på en sån där god bakelse på InaE, när vi kommer….Det klarar kanske din mage 🙂
  Hoppas du känner dig bättre idag.
  Kram

  • Hej Ami!
   Jag förstår men stå ut – eller åk 🙂
   Ja dela klarar man nog av….perfekt!
   Något bättre men jobbar på att bli bättre tack!
   Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *