Måndag 31 mars,sol,21 gr,☼♦☼♦☼

Hej!

Ja ni, det är fint väder men man har annat i huvudet…Ja trodde ev att “störningarna” var över i dag då jalusierna var nerdragna till em. Men när syrran kom hem så var det fullt ös igen. Det slog i dörrar och två av “dom” gick ut och in. Den tredje kanske satt kvar hos polisen…önskedröm.
Lex var till comunidad/admin och talade om vad som försiggått i huset. Dom ringde då ägarinnan till bostaden och hon sa att hon hyrt ut till en dam…Skulle nu anmäla detta till polisen… Ja man vet inte om det är lögn eller inte. Ja där står vi nu. Jag bor kvar hos Catarina och Lex vill vara hemma.
Det sista jag nu hört är att för en stund sen var det en hund i lägenheten också 🙂 Kan det bli värre? Kanske är “visslaren” som kommit och hälsat på 😀 Förvånad? Inte ett dugg.
Eller så har dom skaffat vakthund hahahaha…Nej det är inget att skratta åt utan det är för hemskt…I morgon är en annan dag…
*****************************************************************************************************************
Syrran och jag har blivit stammis hos Café Hudik 🙂 Vi åt Biff a la Lindström. Supergott!! Flyttade oss sen några meter till InaExpresso. Mexico serverade 🙂 Gott kaffe. Ingen bild här heller 🙁 Ja ni ser att man är lite förvirrad.
Gick sedan uppåt C/ Orihuela. Handlade på en stor SPAR och så såg vi en stor affär som var mycket förvirrande utanför vad det gäller skyltningen….men när man kom in så var det en Chino 😀 Står TODO TODO och venta de viviendas utanpå 😀
IMG_1914
OK, det var fint inuti och sedvanliga varor. Mittemot finns en liknande affär som funnits i många år. Undrar vad dom tycker?
Ja det var vad vi gjorde i dag. Jag gick hem till min “gästbostad” och Catarina kom hem vid kl 17 ca. Roligt att få sällskap. Tåg och buss från Valladolid. Många timmar.
Jag lägger in en havsbild som betecknar lite upprördhet som ni kan ha på näthinnan när ni ska sova. Vackert är det i alla fall 🙂
IMG_1899

Ha en bra natt och morgondag. Få se vad den för med sig. Spännande tillvaro 🙂

Buenas noches P ♥

14 reaktion på “Måndag 31 mars,sol,21 gr,☼♦☼♦☼

 1. Godkväll!
  Hyrt ut den till en dam?? Då är det en väldigt manlig dam i så fall 😀
  Men då kanske det är något på gång nu i alla fall….Vi hoppas det, så vi får lite lugn och ro här. Vill ju inte behöva vara orolig hela tiden 🙁
  Kram och god natt!

  • Gomorron Ami!
   Ja vem vet…hon kanske inte vet vem hon hyr ut åt.
   Är säkert i tredje hand då.
   Ja vi får se vad som komma skall…Vamos a ver.
   Kram P ♥

 2. Gomorron Preciosa! Jag kan bara önska er lycka till och hoppas att det löser sig. Jag trodde väl i min enfald att när polisen rycker ut om man råkat spilla lite vatten på restaurangen under balkongen så skulle de skicka ett helt regemente när man beter sig som idioterna gör. 🙂

  • Gomorron Leffe!
   Jo men det här med uthyrning är ett känsligt kapitel 🙂
   Synd om folk 🙂
   Det är bara när banken slänger ut folk som inte har råd att betala
   hypotekslån som det går bra. Då sätts barnfamiljer på bar backe
   utan vidare. Fast det är en andra pengar 🙁
   Kram P ♥

 3. God morgon P!
  Hoppas ägarinnan till lägenheten kan rätta till detta. Om det är en dam som ska hyra, var finns hon?
  Killarna som bor där nu, har väl inte rätt att bo kvar, eller är det en släkting som står för kontraktet? Många frågor blev det.
  Tycker så synd om Dig och Lex som ska ha det så här stökigt. Säkert stökigt för alla runt omkring. Mycket obehagligt är det!
  Kram/A-K

  • Hej A-K!
   Ja vi får se om hon kan det. Har inga förhoppningar om det.
   Hon kanske vet vad hon hyrt ut åt. Hon har hyrt ut förr åt suspekta
   personer. Åt två personer som sen blev 10 tex…
   Jo stökigt för alla så klart…Men jag har ju det lugnt nu utom oron
   då 🙁
   Kram P ♥

 4. Hoppas det kan ordna sig och att ägarinnan med hjälp av polisen kan få ut “damen” som hyr.

  Havet har varit vackert upproriskt ett par dagar nu 🙂
  Kram

  • Hej Ama!
   Vi för se hur sant detta är…Hon har ju hyrt ut förr, se svar till A-K.

   Havet är otroligt vackert när det är upprört 🙂 Synd att man inte själv blir så snygg hahaha…
   Kram P ♥

 5. Hej Preciosa!
  Jättetrist alltihopa som försiggår i er fastighet. Jag tror att vildingarna tar någon form av droger, för detta är inte normala beteenden de visar er.
  Bara en sån sak som att Lex går upp till terrassen där de står och väsnas. Normalt beteende är att de backar undan och visar respekt för Lex som bor i huset och som de aldrig träffat tidigare. Bara sett på håll (terrassen). Istället ställer sig en utav dem 2 cm från Lex ansikte och psykar Lex. Är det ett normalt beteende? Därför tror jag att de är höga av någon drog, för så beter man sig inte. Man beter sig över huvud taget inte på det sättet som de har gjort hittills. Bara går in för att sabotera för alla och t.o.m väskryckt en dam på gatan.

  För övrigt mycket bra fotografier i din blogg som är en njutning att betrakta.

  Må ni snarast få ett lugn i huset. Polisen har nu ytterligare en orsak till att avhysa dem från huset genom en husrannsakan. Undrar i vilket skick denna hyreslägenhet kommer att ha som de efterlämnar sig. Vart tar vildingarna vägen efter detta kaos? Jo, till ett nytt kaos… Var så säkra. Tyvärr har de aldrig fått en uppfostran. Deras föräldrar i sin tur har aldrig fått en uppfostran, osv osv.

  • Hej Tobbe!
   Ja dom här vandalerna är inte som vanligt folk oavsett droger. Men nog tror jag att droger också är inblandade.
   Dom behöver så klart pengar och därför snodde väskan.
   Men hur puckad kan man vara att sno den på samma gatan dom bor 🙂 Ja så kvinnorna såg var han sprang in hahaha…
   Jönssonligan liksom.
   Ja man vet inte hur det slutar det här. Men kan dom avhysa barnfamiljer till gatan som inte har råd betala hypotek så är det konstigt att man inte kan göra nåt åt dom här.

   Tack för att du gillar mina foton, bra fotograf som du är 😀
   Kram P ♥

 6. Vacker bild som förmedlar många känslor. Nu gör vi som loppan; lever på hoppet att vandalerna slängs ut och det genast. Kramar och hopp om lite lugn och ro.

 7. Hola P..ja nu var man hemma igen..uppdaterar mig på bloggen din och hoppas att allt löser sig snart..kram på er båda från oss båda..

  • Hej Matte!
   Jag är glad att du kommit hem helskinnad!
   Ja vi får se hur det blir, läs nya bloggen…
   Kram till dig och Marie-Louise!!
   P ♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *