Måndag 24 juni, sol och 27 gr ♣☺♣☺♣

Hej!

Är trött så jag kanske skriver mer i morgon bitti 🙁 Har inte gjort så mycket annat än retat upp mig på Iberdrola, elbolaget. Påstod att dom varit här i fredags. Målarna var där hela dagen. Och man ringer väl innan. Det var una mentira. En lögn alltså.
Nu har jag fått svar att “dom är så glada att ha fått mig som kund och dom gör allt för sina kunder”. Visst….
Jag skrev tillbaka några väl valda ord 😀 Få se om det hjälper 🙂
F ö så är det målat och klart och Miguel har som vanligt gjort ett jättefint jobb.
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Dom är ute och cyklar. Bild längst ner från Prag av Tobbe 😀 Som vanligt kan jag inte skriva nåt under bilden… 🙁 Så jag säger buenas noches. Skrivs i morgon bitti! Kram P ♥
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
God morgon! Det är nåt konstigt med det här bloggsystemet. Lägger jag in en bild som jag inte själv tagit så kan jag inte skriva mer under den. Omöjligt.
Ja det hände inte så mycket mer i går annat än i Italien finns en gubbstrutt som är dömd till fängelse i 7 år. Ja ni vet han Ber*lu*sco*ni Jag asteriskar så ingen av hans guardia kan komma åt mig här i Torre 😀 Det hjälper inte att man äger halva Italien och styr media, det finns tuffa domstolar. Inte för att han kommer att sitta inne men iaf. En markering. Man kan inte köpa allt och maktmissbruka. Skrämmande att såna pladdermakare och tragiska figurer kan få styra ett land. Och Italien har väl bytt regering mer än de flesta länder. Stabilt land det där 😀
Ja hörni nu får jag försöka jobba på lite här 🙂 Har många mejl att besvara och forumet måste jag kolla om det kommit några intressanta inlägg. Man lär sig alltid nåt nytt om
vårt kära Spanskland 🙂
Molnigt på morgonen:


Helt plötsligt gick det att skriva under Tobbes fina cykelbild från Prag.

Ja men ha en bra tisdag då allihop! Kram P ♥

12 reaktion på “Måndag 24 juni, sol och 27 gr ♣☺♣☺♣

 1. Hola! Jag är också alldeles trött – i huvudet…. Har tittat på Vetenskapens värld om svarta hål och försöker ta in informationen att “verkligheten är egentligen tvådimensionell – vi uppfattar den bara som tredimensionell för att vi är ett hologram av det ställe där verkligheten egentligen utspelar sig”. Beslutar mig att köra på min mormor Karins linje: “En ska inte tänke på sånt där för då kan en bli könnsti. Där ä som dä ä.”

  Blir bädden och en deckare istället tror jag… gäsp… I morgon är det en ny dag – med nya utmaningar! 😉

  Buenas! //Susan

  • Hola!
   Ja din mormor var en klok kvinna. Det är dom det är.
   Och man blev som man blev också.
   Ha en bra dag i dag! Kram P ♥

  • Hola Leffe!
   Gu´vad du stressar en 😀 Jag går inte upp lika tidigt som du 🙂
   Ha en bra jobbdag i ev kökaoset 🙂
   Kram P ♥

 2. ¡Buenos días!
  Den där plastikopererade italienske “charmören” ger jag inte mycket för. Vilken inbilsk, äcklig, sliskig “karl” han verkar vara. Snacka om att tro sig vara både Gud Fader och Don Juan i en och samma person. Och om han trots allt är en vanlig, trevlig man så har han missat en karriär inom teatern, det är då ett som är säkert.
  Vi har också anlitat en duktig, pålitlig hantverkare som heter Miguel, fast han är ryss så han heter förstås Michail. Sen har Mikkel Madsen, duktig dansk skådespelare (för att inte tala om Mikael Persbrandt). Jag jobbade en gång tillsammans med en toppenmålare som heter Mikael. Kan det vara något med namnet??
  rocio

  • Hola Rocío!
   Ja jag kunde inte sagt det bättre själv. Vilket svin som har varit president. Otroligt alltså. Han blir ju vald men han styr ju media själv.
   Ja det är väl så att Mikael är så otroligt vanligt 🙂 Fast han Mikael P är överskattad 🙁 Miguel heter väl varannan här liksom José och
   Manuel och Francisco..Fast dom kallas ju Pepe,Manolo och Paco 🙂
   Ciao P ♥

 3. Hola P
  Hoppas att det inte blir en alltför lång följetong med elbolaget. Det var en rolig cykel T har skickat. Den påminner om ett lättviktsflygplan.
  Kram
  Annika

  • Hola!
   Ja vi får se…här kan man inte ta nåt för givet.
   Men – beställde ADSL från Movistar i går em. Så ringer dom
   8.30 nu på morgonen…Jag sa att jag behöver en halvtimme på
   mig för lgheten är tom. Så nu väntar jag på honom 😀
   Snabba ryck där.
   Kram P

 4. Hoppas att elarna håller vad dom har sagt nu då! Nära inflyttning 🙂

  Idag är det ännu mer moln, men det är behagligt varmt och skönt ute i alla fall 🙂

  • Hola Ama!
   Jo dom höll – i dag- vad dom sagt i går 😀 dom hade nog läst mitt mejl…fick viiserligen svar “god dag yxskaft” men dom ringde lex och bestämde kl 14.15 😀 Nu har tanten vatten,el och adsl…
   Fattas lite Ac och vitvaror. Och garderob 🙁

   Det är varmt ute…fy säger jag 😛
   Kram P

 5. Hola P!
  Hemkommen från frissan. 350:- för en halvtimmes jobb, ingen tvättning av håret för då kostar det 45:- till så det gör jag alltid själv innan jag går dit. I Torre betalade jag 9:44 € för samma sak. Lite skillnad på pris.
  Ha, den där B ger jag inte mycket för. Säkerligen kommer han inte att sitta av de 7 åren han blev dömd till. Han blev ju även avstängd fr politiken stod det i vår tidning.
  Idag kommer vänner ner på 10 dagar. Hoppas innerligt att allt blir till belåtenhet. Tyvärr får de väl börja med att städa balkongen.
  Får väl ett sms när de kommit fram.
  Kram/A-K

  • Hola A-K!
   Ja det var dyrt 🙁 Kan du inte spara ut och ha tofs innan du kommer ner 🙂 Ja så du kan spara in på det hela 🙂
   Nej B kommer inte att sitta i nån cell…Finns nån lag att är man över 70 får man göra som man vill 😀 Alltså i Italia…
   Nog inga problem att städa balkongen. Lite kan dom ju
   få göra 🙂
   Kram P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *