Tisdag 28 maj, sol,moln,vind 24 gr ☻☺☻☺

Hej!

I dag blev man riktigt lurad. Var ju en stor sol på AEMETs hemsida. Ja sol blev det men sen blev det mulet och började blåsa på em. Inte ett ord om det. Får dom lön ändå?
Syrran var ute och vandrade och hade godheten att ta några bilder. Finns en mindre handelsträdgård bakom där hon bor och dom har en häck utmed gatan med bara bougainvilleas!! Olika färger och bladverk. Dom blommar ju som bäst nu…

Ja det var färggrant!! Och apropå blommor så ringde Kerstin, min Torrekompis och hon bor även i min lilla hemstad. Hon är en upptagen dam så det är inte ofta vi ses men desto roligare. Vi diskuterade hennes blommor som vi brukar vattna när hon åker hem över sommaren. Kom på att det vore bättre att ta hit dom. Dom är inte så många men gamla favoriter som hon haft i många år. Vilket ansvar alltså 🙁 Men jag chansar….
Hon travade hit med dom och jag fick med henne till Genaro och fika också så man skulle få höra vad hon haft för sig på sina resor i landet med novion Sören.
Hittade en 5 år gammal bild på guapan 🙂 Det var när jag och Lex var i Stockholm och vi gick på Mamas and Tapas och åt spanska tapas med henne och en annan kär kompis Torbjörn. Året var 2008. Hon pratar så himla bra spanska så Lex tycker det är roligt när hon är med för hon brukar prata med honom då också 😀
Ja nu har jag tagit på mig ansvar för blommorna. Puh säger jag bara… Hoppas dom lever när hon återvänder i slutet på augusti. Lex får ju ta över i augusti…Vi ses i Estocolmo chica 🙂 !!
Så här såg det ut på Cura i dag sa syrran, en av lill-Curas:

Ja jag kom bara ut till Genaro då och sen Mercadona och sen kom Cata och hämtade mig och vi åkte till syrrans lilla hus och fikade. Skönt sitta där på tomten och filosofera om ditt och datt. Syrran fick tidningar av Cata och det uppskattades. Alltid roligt med lite svensk lektyr.

Ja så var man hemma igen och då vidtog “datorarbete”…Dagarna går fort och i morgon ska vi gå till min lilla frissa Jesica. Inte för att jag vill men man kan inte se hur vildvuxen ut som helst och dessutom  färglös 🙁
Så får det bli.
☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺
Upptäckte att det finns en studio ledig i huset för 29000E. Den skulle man ha. Slippa hettan som blir nu (norrläge) samt eget sovrum. Man skulle ha en WalkieTalkie emellan så man kan lyssna på dom vanliga sovljuden här uppe annars kan man väl inte sova 😀
Visserligen finns en paparazzi (Ama) på den sidan men man får undvika den lilla
balkongen 😀 Ja den är inglasad så man kan sätta upp gardiner 😛

Det är natt snart…
Buenas noches! P ♥

19 reaktion på “Tisdag 28 maj, sol,moln,vind 24 gr ☻☺☻☺

 1. Hola P
  Nu är din blogg som vanligt igen. Det är bara din promenader som saknas. Men du skall väl snart vara kvitt din förkylning. Det var en billig liten lägenhet. Norrsida, blir det inte för kallt på vintern då.
  Kram
  Annika

  • Hola Annika!
   Ja jag försöker få till ett inlägg 🙂 Bra med syrra som kan ta
   bilder 🙂 Än är jag inte bra tyvärr, envist är det :(Tror studion är i östläge kom jag på. Morgonsol iaf någar timmar. Jo kallt
   på vintern men det är det ju inne överallt. Men den är liten att
   värma upp 🙂
   Kram P ♥

 2. Godmorgon, så fina bilder du har (fått av syrran 🙂 . Bilden med bouganviellas är ju helt underbar.

  Vet du, som vet allt, om Emilio kök i Montesinos har någon hemsida man kan gå in och kika på? Tror det heter så iaf. Någon ska prata svenska där till och med.

  Hoppas orken kommer tillbaka snart, det var då en rejäl flunsa du åkte på. Usch, inte kul. Hälsa syrran också. Ha det så bra.
  Kram Yvonne

   • Hej och tack, men jag får nog kolla när jag kommer ner. Har för mig att de brukar annonsera och att en pratar svenska i Bulletinen förr i världen iaf…. De ska ju finnas i Montesinos har jag hört. Nå, vi ska fixa köket sen när vi åkt hem för hösten men det vore ju lite kul att kolla utbudet. Gillar inte IKEAs nya som börjar säljas 3 juni och de gamla ska bara finnas i 2 år till….

    Krya på dig.
    Kram
    Yvonne

 3. Jag såg er igår när ni gick iväg. Fast bara ryggtavlorna. Hojtade lite, men ni struntade i mig 🙁
  🙂

  JAAA!!! Flytta till studion så jag har nåt kul att fota tvärs över gatan 🙂

  • Hola!
   Jaså, jag brukar alltid slänga en blick uppåt men missade
   väl det då i går 😀
   Ja jag skulle gärna ha den. Bra att ha om det kommer
   ner nån också 🙂
   Kram P ♥

 4. Hola P!
  Jag gick förbi Bouganvillan i maj, då höll de på att ansa den utåt gatan. Det är vackert med alla färgerna.
  Har nu beställt höstresan och det blev 3 veckor.
  Ser att La syrra också har “gröna fingrar”. Ni är duktiga med blommor.
  Du får köpa lägenheten och ha den som sommarbostsad och den andra på vintern.
  Ska snart hämta bb på dagis. Familjens bil gick sönder igår. Högst olämpligt när de ska flytta till sitt
  hus i helgen.
  Kram/À-K

  • Ja det är ju nära ner där från er.
   Fin liten trädgård det där. Köpte faktiskt min Bouga däe för många år sen. Den lever än men i bland är den ömklig men just nu är det tid så nu har den fått massor av gröna blad som sen blir cerisfärgade.
   Kul med blommor men ingen expert alls, vet praktisk inget men
   vet när jag ska vattna och ansa 🙂
   Ja man kan ju ha en extra bostad att välja mellan 🙂 Bra!
   Synd med bilen då 🙁 Kram P ♥

 5. Hola! Åh vilken fin bouganvillea! Me gusta! 😀 Var ligger den handelsträdgården? Har missat. 🙁

  Det är klart att du ska köpa sommarstuga! Det är underbart – fråga en som vet! 😉 Är det en enveten paparazzi bredvid får du väl göra som jag brukar göra här hemma på ballen när okända katter trippar upp på vår lilla kattspång: Stå beredd med en sprayflaska med vatten, inställd på en riktigt lång och smal stråle! 😉 Skadar ingen men efter några “behandlingar” kommer de inte tillbaka! 😀 😀 😀 Du får ha den i en ishink – har för mig att hon inte gillar vatten under normal badtemperatur. 😉

  Har haft slutbesiktning med entreprenören av vår fasadrenovering idag. Det blev jättefint – bara några småsaker att justera! Nu ska jag ner till city och träffa en kompis!

  Buenas! //Susan

  • Var inne på Amas blogg och inser att en liten fjuttig stråle från sprayflaska nog inte duger. Hon har fotat killen du ska ringa – han kan spruta vatten rejält! Frågade om hon har hans telefonnummer så att du kan ringa honom så att han kan spruta vatten på paparazzin – fast det kanske hon inte vill medverka till förresten? 😉

   //Susan

  • Hola Susan!
   Alltså man går ut på Av Baleares från henne (t v) sen kommer jag inte ihåg om man ska gå på Cortes V…Tror inte det…
   Tror det är lite för långt att använda katttipset 🙂
   Ha en bra dag 🙂 P ♥

   • Jo trädgårdsaffären ligger utefter Cortes V. Ingång på en tvärgata C/ Emil tror jag gatan heter).
    // A-K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *