En kommersiell dag…

Idag tänkte jag ta mig ner till festligheterna i stan. Det är någon slags ”day of commerce”, med olika aktiviteter runt stan. Jag tänkte kika på Colors al Gotic.

Men först gjorde jag ett nytt försök med tvätten, tog metro och hamnade rätt. Vid Pl del Sol i Gracia finns ett bra ställe där man kan tvätta själv, så jag tog mig dit. På vägen såg jag de här balkongerna och var tvungen att ta kort. Snacka om grannsämja. De delar på grönskan.Sedan tog jag en liten tur till pl del Diamant några kvarter bort. (vid sidan är en nedgång till skyddsrum från kriget) Det var tidigt på förmiddagen, men de hade börjat sätta upp lite tält och försäljningsstånd här med.
jag tog mig ner till de gotiska kvarteren, främst för att lyssna på musik. Där stod en stackars trubadur och kämpade utan förstärkare. Det var något fel på aggregatet så det överröstade musiken. Så det blev helt akustiskt. Det var lite synd om honom, för sorlet av alla människor gjorde att han knappt hördes.Det hände mycket runt om i kvarteret, men det var svårt att ta kort för det var så mycket folk överallt.Fast de här killarna lyckades jag få med. Väldigt akrobatisk Street-dance.

Vissa saker borde egentligen vara omöjliga…
Sedan tog jag mig till Gracia, där det var nästan lika mycket folk på sina ställen, men bättre musik och fungerande ljudanläggning.
De små trånga gatorna var fyllda av tält med både barnaktiviteter, matavsmakning, servering, försäljning och mycket, mycket mer. Där spenderade jag större delen av kvällen, men min kamera går inte att använda i mörker, så det blev inga fina bilder. Synd, för där var väldigt mysigt i kvällningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anti-Spam Quiz: