Sönd 15 febr, sol,20 gr ♀♪♀♪♀

Gokväll!

I dag har det varit sommar, 20 gr och lite vind. Lite regn hade det varit på morgonen. Gatorna vara våta såg jag. I morgon ska det åter bli 20 men på tisdag ska det regna och bli 5 gr mindre…Jaja man får vara glad åt det vi får…det är det enda man inte kan göra nåt åt tyvärr 🙂
Miljonfallskärmar borde man kunna göra nåt åt samt att det terroristas så mycket.
Skjuts ihjäl folk som ska skydda dom som så gärna vill yttra sig i frihet. Häda andras
tro tex…Jag vill inte betala en enda krona till livvakter som ska skydda “frihetssnackare”!!! Det ska finnas yttrandefrihet men inte är det samma som hån, spott och spe över andras religioner el kulturer. Sen finns det dårar som gör sånt här som är självmordskandidater, detta tar aldrig slut!!
OK, det var en parantes men dyrt och människoliv spills i onödan 🙁
*************************************************************************************************************
Fin dag i alla fall, vi träffade Carina och Horst igen…på Bella Lola, innan Keeper. Omväxling förnöjer 😀 Dom hade hittat ett sånt där telefonetui som ska sitta på livrem till gammelmobiler. Lex´s har gått sönder och jag är rädd att han ska tappa mobilen.
IMG_4752 (640x480) 2.20E på en Chino. Jag har letat överallt och på marknaden…ja inte överallt. Är lite fobisk att gå på marknaden 🙂 Men så gott jag kunnat…
IMG_4743 (640x472) (2)
Alltså folk badar!! Vad är det med dom…
IMG_4746 (640x472)
Ditte och Bosse kom förbi för att gå och äta nånstans. Måste få lite uppehåll i trädgårdsarbetet på Solskensgatan 🙂
IMG_4750 (640x480)
Otroligt varmt där vi satt. För mycket kläder som vanligt eller fel klädd var man 😀
Ja det blev en trevlig eftermiddag till 🙂 Bestämde att vi skulle åka till Rosaleda bar nån dag och tips på godaste maten där emottages tacksamt. Nån som ätit firre där? För mig alltså. Alla andra kan ju äta vad som helst. Bäst tid på dagen? Beställa bord?
IMG_4748 (640x473)
Bilden nedan påminner om att man borde städa lite…Dammvippa modell större 😀
IMG_4745 (640x479)

I morgon är det lunes…som kommer av måne =Luna på latin…Måndag!! Muy bien!
Ha en bra sån! Kram P ♥

17 reaktion på “Sönd 15 febr, sol,20 gr ♀♪♀♪♀

  1. Hola! Nej – beställa bord behöver ni inte den här tiden på säsongen tror jag. För de som kan äta allt är ribsen att rekommendera – en halv räcker! Jättemycket mat! Jag som är lite “känslig” för kryddor och marinerader beställer numera deras franska omelette med ost och skinka. Supergod! Fisk? Vi har bara ätit klassisk “fish and chips” och den är lika bra som i England! Jag kan ju inte äta friteringen runt om men den är lätt att ta bort och det är jättegod fisk inuti. Stora, saftiga bitar som bara faller isär! De har en ny, bra kock – numera svensk – som heter Ola.

    Kollar påskresa just nu men avvaktar ett tag till – Ryan brukar vilja fylla planen en månad innan och sänker då under några dagar. Jag har haft en sån där “sommarstugelängtandag” och varit inne på google maps och vandrat omkring på gatorna… 😉 Bara att bita ihop ett tag till. 🙁

    Kram//Susan

    • Hej Susan!
      Tack för info:n, väntade på din 😀 Jaså Ola har kommit dit!!! Vilket klipp alltså! Om det är samma som jag tror. En liten glad kille? Jobbade ett tag på Gallerian och sen på Que tal!
      Det var bra mat på Gallerian när han var där. Berömde honom flera ggr.
      Ja det lät bra med ribsen och fish and chips fast lite för fett för mig men man kan ju äta lite eller så har dom annan firrerätt.

      Jaså du letar resa…gäller att ligga i då om dom helt plötsligt sänker…Hoppas du hittar nåt billigt. Kollade före och efter ifall min dotter med trion skulle komma men hälften 6000 före och 12000 efter när dom är lediga 🙁 Och så bostad på det…Går inte.
      Kram P ♥

  2. Vi åkte från regnet (var tiiidigt uppe (fast inte Leffe-tidigt 😉 ) ), in till solen och sen in i regnet igen.. Men hoppas på en finfin dag i skidbackarna imorgon 🙂

    • Hej Ama!¨
      Jo jag förstod att ni vill dit och öva 😀 Hoppas ni får
      bra dag då i morgon!! Och bryt inget 🙁 Ni är inte sååå
      unga längre 😛
      Kram P ♥

  3. ¡Buenas noches!
    Visst är det märkligt hur vissa ord kan betyda olika för olika människor? Yttrandefrihet t.ex. Vissa tycks anse att det innebär rätten att yttra sig kränkande och nedsättande om det andra människor ser som det allra heligaste och värdefullaste i livet. Vi måste inse att det finns många sätt att se saker och ting på. Och vilket sätt är rätt? Det som är rätt och riktigt för någon behöver inte vara det för en annan. Men att döda sina medmänniskor kan jag för min del inte tycka vara annat än barbari. Jag förstår inte det där med “öga för öga…”
    rocio

    • Hej Rocío!
      Ja man fattar ingenting av detta. Håna och häda det är yttrandefrihet, man kan skratta åt det om det inte vore så dödligt 🙁
      Usch vilken ond värld vi har 🙁
      Kram P ♥

  4. Håller med dig i dina tankar. Inte vill jag betala för beskydd för att någon som medvetet sätter sitt och andras liv på spel skall ha polisskydd. Visst får man tycka vad man vill, kanske skriva det också, men inte kräva att få bli beskyddad för det.
    Jo, om han själv betalar…
    Visst blev det en fin dag idag också? Härlig! KUl att ses än om det blev hastigt,men en lunch på Rosaleda bar verkar ju toppen.
    Det får vi ordna till.
    Och mat fick vi också idag….Gott var det, men ingen lasagne….
    Natti och kram!

    • Hej Ditte!
      Nej det är för j-t att man ska kunna vara “konstnär” och då får man håna hur mycket man vill men det handlar om ren och skär rasism. Man kan må illa för mindre 🙁
      OK, nåt roligare. Jo vi får bestämma nån dag för lunchen.
      Kram P ♥

  5. Hola!
    Äntligen har jag ro i stugan! Äldsta bb har sportlov så han ville bo hos farmor. Han kom igår kväll och åkte hem nu i kväll.
    Visst är det förfärligt med all dödande. Och föremålet i Danmark ??? Finns inte ord.
    Härligt att sitta vid paseon. Bara 2 månader kvar att längta 🙂
    Jag har aldrig ätit på Rosaleda Bar, bara kollat in där som hastigast. Med du fick ju bra rapport fr Susan. Svensken på hörnet brukar ha fisk. Delicado har en special. Lax m pepparsås ( har inte smakat) äter bara deras suveräna revben.
    Kram/A-K

    • Hej A-K!
      Ok, ja då har det väl inte varit ro…fast han sitter väl vid nån dator 😀
      Japp det är bara för hemskt och antagligen fortsätter det 🙁
      Ja jag fick bra rapport från Susan och bra kock har dom ju nu.
      Jo Svensken på hörnet har alltid haft bra mat och spec fisk men den kocken är väl inte kvar tror jag. Har inte varit där på länge.
      Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *