Söndag 19 okt, sol 28 gr ♪☼♀☼♪

Hej!

Ja jag låter nu som en papegoja…det är varmt. Men i skuggan är det fint. Slut på väderleksrapporten 🙂 OK; ska bli 29 i två dagar men dom ändrar sig när dom märker hur det blev – när dom har facit 🙂
***************************************************************************************************
Lex har ett gäng yngre killar (35-40 år) som är sjukpensionärer av olika orsaker som han månar om och träffar på söndagar. I dag ville han att jag skulle hänga med och det gjorde jag.
Dom brukar träffas på Hotel Juan Carlos vid 12-tiden. Dom är så gulliga. I dag var bara två där och då oroar sig alla vad dom andra är. Brukar vara 6-7 st. I dag var Diego där som Lex går på Misa med och Carlos som har ett jobb iaf.
Himla gott kaffe fick jag och tostadas con tomate tog vi. Supergoda! Trevlig camarera.
IMG_3850
Vi sa just att man måste gå in och beställa sa jag till Lex för dom kommer inte ut så ofta.
Men så kom hon och då pekade hon på servettstället. Titta här sa hon. “Call”. Här kan man trycka så kommer vi hahaha…Ha vi aldrig varit med om, har ni? Ser ni knappen?
Vad smart alltså 🙂 Killarna som går där jämt hade inte heller sett det. Måste vara nytt 🙂
IMG_3853
Det blev en trevlig fika och så travade vi hemåt för vi visste att Bosse och Ditte skulle komma och ev skulle grabbarna bära bort möbler åt syrran i nya lyan. Det gjorde dom.
Några “armarios” höga skåp upp till oss och några ut till soptunnan. Det var svinvarmt i lgheten så nu kommer hon att få vår bastuvärme eftersom det är samma sida som vår lgh.  I alla fall bra i vinter…
Efter förättat värv så var dom hungriga och ville gå och äta men jag var lite klen så vi följde inte med. Dom gick till Deni´s. Jag värmde en lasagne som jag köpt fryst på Consum och den var ingen hit. Osten var som på Alinghi sist, inte sväljbar…Tuggummi.
Syrran har köpt en där på Consum men jag lyckades ta fel 🙁 Den ska vara supergod.
OK, det var ingen fara , en macka fick slinka ner också. Glass också men det ska jag inte berätta 🙂 Ignacio är nu besatt av Melon istf vindruvor. Melon heter den där gröna avlånga randiga som ser ut som en rugbyboll. Alltså jag vet inte hur en sån ser ut men den är iaf inte rund som Zandía. Vattenmelonen alltså. Jag åt också denna Melon förut men så började det klia i halsen en gång och sen vågade jag inte äta den mer. Synd. Supergod när det är säsong. Grodskinnsmelon kallas den i Sverige. Piel de Sapo här, paddaskinn el hur man ska översätta. Godaste melonen som finns är det.
Melon
OK, så skulle jag siesta mig men det blev inget av. Det ringde flera ggr och så hade jag många mejl och….Ja busy tant 🙂
Nu glömde jag att Lena ställde upp och städade hos oss kl 11. Hon hade varit ute på dans på kvällen och var lite trött men hon gjorde stordåd 🙂 Nu ser man golven igen…det är nämligen ljust ljust grått. ALLT syns på dom 🙁 Inte nog med det, hon hade flyttat alla saker från terrasshörnan där rummet ska byggas. Och så hade hon sopat och torkat golvet där. Samma ljusa hemska golv.  “Jag ville bara hjälpa dig” sa hon. Ja herregud vilken gåva hon är för oss klena. Ja Lex är ju inte klen men städa är väl inte ett stort intresse 😀 Fast han sopar i bland och torkar golv faktiskt. Har hänt 🙂
*********************************************************************************************************************
Det betyder att …vilka kommer i morgon? Rumbyggarna? Målaren till syrran, rörisen till syrran? Ska vi gissa? Törs inte. Dom har ju sagt så men nu bor vi ju i Spanien 🙂 Ja ni fattar. Målaren är jag ganska säker på…tror jag 🙂 Han har bott i Sverige i 10 år 😀

Vamos a ver, mañana sabemos! I morgon vet vi 😀

Gonatt! P ♥

9 reaktion på “Söndag 19 okt, sol 28 gr ♪☼♀☼♪

  1. Ja, ännu en dag då mycket hänt! Vi saknade dig i dig i alla fall på Deni´s! Skönt att pusta en stund vid havet. Det var en vacker eftermiddag, men jag vet ju att du hade haft andra aktiviteter på förmiddagen.
    Trist att det blev fel lasagne och vi som valde så noga. Men nästa gång så….
    Och jag skall göra en till dig och bjuda på. Den är riktigt bra…
    Ny vecka och mycket som händer. Vill till att hänga med i svängarna.
    Vi hörs och ses!
    Kramar!

  2. Gomorron Ditte!
    Nej jag blev så trött så jag ville vila lite 🙂 Lena var ju kvar också så jag hann göra mig oskyldig.
    Ja lasagnen var inte god. Knappt nån köttfärs ens. Ska köpa rätt nästa gång.
    Tack det får bli en hemgjord nästa gång, jag ätter ju det så sällan 🙂
    Ja vi får se hur veckan blir. Själva får ni fullt upp vet jag 😀
    Kram P ♥

  3. Fiffigt med knappen! Vi åkte förbi där igår och jag sa att det ser väldigt trevligt ut det där hotellet, men att bo på hotell här i Torrevieja kommer vi nog inte att göra 🙂 Fast gå dit och äta nåt kan man såklart göra. Nu när jag vet hur man påkallar personalens uppmärksamhet och allt 😀

    La Syrra kan ju behålla den första lägenheten som sommarstuga. Smart va? 😉

    Hoppas dom kommer både rumsbyggarna och målarna idag då!

      • Hej Ama!
        Ja fiffigt som attan 😀 Maten är väl inte så illa har jag för mig fast det var länge sen vi åt där. Syrran bodde ju 50 m bort bara.
        Ja bra sommarstuga…!!
        Målaren var som jag trodde här kl 9 🙂 Och nu kom dom
        byggarna…kanske läste min blogg i går 🙂
        Fattas en iaf…men han brukar vara sen eller alls 🙂
        Kram P ♥

  4. Gomorron P!
    Tänk så många ggr jag gått förbi detta hotell, men rakt över gatan på väg ner mot stan. Är det inte mycket störande med all trafik att sitta där?
    Så bra att ni kunde ta reda på lite förvaringsgrejor från den nya lyan. Trodde att de ev. skulle kunna klämmas in i sovrummet.
    Vilken spännande måndag ni har framför Er. Vänta och åter vänta – eller så kommer de som de lovat. Hoppas för Er skull att det blir som de lovat. 🙂
    Kram/A-K

    • Hej A-K!
      Nej det är inte så farligt, men korsningen i sig är en trafikfara. Dom ligger ofta i mittenfilen och ska svänga in på San José.
      Ja i nya sovrummet 🙂 i det andra ska in nya byråar åt mig, dom jag har luktar illa inuti. Jag är ju överkänslig 😀 Stod redan när Lex köpte.
      Ja nu har två gäng kommit, inte illa 🙂
      Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *