Torsdag 16 okt, sol, 25 gr ♦♪♦♪♦

Hej!

I dag var det också kyligt i morse, ca 17 gr. Man får ta fram täcke var man nu har det. Men så på dagen blir det varmt, minst 25 gr var det.
Oljudet var i bland hanterbart, i bland inte. Vet inte om dom kan ha marknad på La Loma men vi får se. Ska gå ut och titta om dom tagit bort några avstängningsgrindar.
Skulle inte göra nåt för på min sida så är det en som gapar så himla mycket…Vill locka till sig kunder men snarare avskräcker tror jag. Tänk när lergöksgubben satt nedanför och drillade från 9 till 13…Då höll man på att krevera absolut. Obeskrivligt hemskt 🙁
**************************************************************************************************
Jag har glömt vad som hänt i dag. Blev väldigt mycket säng och dator på fm. Men ryckte upp mig för jag mådde riktigt bra 😀 Tro´t eller ej. Trucha till lunch och sen fixade jag till mig och gick ner till Ali på Bar Celona. Ser tomt ut men han har alltid fullt i vanliga fall. Gick förbi vid 17-tiden när jag tog fotot i nov förra året.
IMG_0119
Nyhet: Han ska flytta baren ner till korset Fuensanta/San Pascual där vi fikar i bland. Den har bytt ägare flera ggr men nu tar Ali över den. Så kul, får större kök
och inneplatser också. Mycket sol där på vinterhalvåret.
Perfekt!
IMG_3809
IMG_1084
***********************************************************************************************************
Ja så kom Jörgen och Susan och gjorde oss sällskap för att sen gå och titta på syrrans nya lya 🙂 Dom tyckte den var mysig och ljus eftersom det finns två fönster och två terrassdörrar. Hon kommer att få nästan lika varmt som vi 😀 Bra på vintern i af. Balkongen är i en hörna så den är ganska rymlig med ett fint förråd på.
Ja så gick vi en sväng ner till Molina, ferreterían och gjorde en nyckel till samt slipade till dom som vi redan gjort för dom kärvade lite. Jag köpte blomgödning som Lex sa inte fanns där 🙂 Men det gjorde det. Men jag har ingen jord 🙁 Ledsamt 🙁 Måste få hem det.
Blommorna lägger av annars.
************************************************************************************************************
Ja så lade jag in en tävling på forumet om “Vem är sångaren”. jag hade fått några låtar av en medlem där 😀 Han sjunger så fint och med ledtrådar så kom Rocío på vem som har denna vackra stämma 🙂 Det är vår kära moderator Göran som sjöng och spelade i band förr..
Lyssna här: LADDA ner – ÖPPNA och sen kommer en liten ruta upp och så kan man lyssna. I bland kommer det upp att man ska ladda in senaste Flasch player först:
https://www.dropbox.com/sh/4vgr5m4cugy0dqb/AAADx0aBzNv3FGCtkM7Lcw4Sa/09%20Midnite%20Lady.mp3?dl=0
och
https://www.dropbox.com/sh/4vgr5m4cugy0dqb/AAC1emU6sjLr0QXUmd8YJPRva/08%20En%20annan%20dag.mp3?dl=0

Vackra låtar och vacker röst. Den sista låten har Niklas Strömstedt skrivit. Vann väl Mellon med han Christer Björkman?
Jättekul och det finns talanger som man inte visste om på vårt forum. Han har alltså dubbel talang som musiker och som himla bra moderator. Jag híttade honom 😀 Tar åt mig äran…Fin utsikt har han också i Estepona på Costa del Sol.
Görans utsikt

¡Buenas noches! P ♥♪♪♫♪♫♥

 

15 reaktion på “Torsdag 16 okt, sol, 25 gr ♦♪♦♪♦

  1. Gomorron Leffe!
    Äsch -6 är väl inget, jag var med om -42 när jag bodde utanför Lule 😀
    Här är det bara lite mindre varmt sen ett par dagar utom på dagarna då det är finfint. Kram P ♥

  2. Goflrmiddag P!
    Inget har hänt skriver Du! Massor tycker jag.
    Kul för Ali att få lite större. Stamgästerna följer säkert med. Jag får lite längre att gå, men vad gör det när man får så fin service av Ali.
    Har sett bilderna på La syrras lgh och den ser väldigt ljus och fin ut. Från den nya balkongen ser hon ju lite liv och rörelse kan jag ana.
    Lyssnade på Göran. Jättefin röst! 🙂
    Han kommer ihåg mig från ungdomens dar. Tyvärr inte jag honom. Han och min f.d. har spelat i samma band. Dock inte samtidigt.
    Önskar Er alla 3 en trevlig helg.
    Kram/A-K

    • Hej A-K!
      Längre att gå 😀 100 meter högst 🙂 Du ser ju nästan baren från Ali.
      Säkert följer dom flesta med, det trodde han. Och vi med.
      Jo lgheten är jätteljus och helt klart har hon mer att titta på 🙂
      Samma hörna som vi på gott och ont. Tänker då på sommaren
      och värmen 🙂
      Göran har jättefin röst, man får tänka på att inget är arrangerat, bara live på nåt ställe 🙂
      Jaså du utmärkte dig på nåt sätt då efterom han kommer i håg dig 😀 Guapísima antagligen 🙂
      Tack detsamma! P ♥

  3. Hej P!

    Kom hem i onsdags kväll efter två härliga veckor på Cabo. Jag är supernöjd med vädret, även fast det var lite kyligt på morgonen de sista dagarna. En dag när vi var på väg till Carrefour med bilen, så ser vi en cyklist mitt i värsta trafiken. Hon är modig, sa min sambo. Då såg jag att det var din kompis Ditte på cykeln. Det måste ha varit hon, eller hennes dubbelgångare…Det skulle vara helt perfekt med cykel i Torre, men jag är skraj för trafiken. Lite fler cykelbanor finns det där nu i alla fall. Kram!

    • Hej Stina!
      Härligt måste ni ha haft! Det är ju nu som det är lite kyligt på natten men 27 gr i dag och sol.
      Ja det var säkert Ditte 🙂 Hon är tuff men jag gillar inte att hon inte har hjälm 🙁 Fast det törs jag inte tjata om mer 😀
      Inne i stan anser jag att det är livsfarligt att cykla. Men utanför kan det ju gå bra om man har skilda banor eller är verkligen brett.
      Det jag blir f-b på det är att folk cyklar på strandpromenaden. Det är ju inte tillåtet. Lätt gjort att man tar ett steg åt sidan eller barn springer ju hit och dit. Puckon!! Senast i dag blev jag arg på det 🙁
      Kram P ♥

      • Senast jag cyklade i Torre var samma dag som Estonia sjönk 1994 . Skulle visa grannarna var Suma-kontoret låg. Vi hade precis blivit registrerade då för att betala skatt i kommunen.
        Cykeln står kvar i förrådet, men hamnar nog vid soptunnan framöver.

  4. Hej!
    Billig jord finns i Carrefours shop vid sidan om affären. 20 liter för nästan 1.80 € tror jag. Eller var det ännu billigare måntro? Jag köpte för några veckor sedan. Har hört av AK att du varit sjuk. Har inte varit inne på din blogg på länge. Bra att du r på benen igen. Kan absolut inte tycka att du är i tältstorlek som du skriver. Däremot är ju spanjorskorna små och i förhållande till dem syns vi stora vi nordbor.

    Kram på dig/ Marianne

    • Hej Marianne!
      Jo jag har köpt där men inte lika fin som på min favojardin 🙂
      Glömde bort det dessutom.
      Ja jag är hyfsat bra nu tack, seg tant 🙂
      Jo då jag väger över 100 😀
      Kram P ♥

  5. Åh underbara Bar Celona och underbar Ali 🙂
    Min pappa bor i Torrevieja och bara ett stenkast från Bar Celona, längtar redan tillbaka även fast det var snart 2 månader sen vi åkte där ifrån jag och pojkvännen!

    Har nyss börjat läsa din blogg och lär fortsätta 😀

    • Hej Therese!
      Ja Ali är en väldigt trevlig och ödmjuk person.
      Roligt att han får större yta och det är ju i bland kö till borden 😀
      Och stort kök 🙂
      En del längtar tillbaka redan efter en vecka 😀
      Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *