Måndag 13 okt,sol/dis 27 gr ‼☼‼

Gokväll!

Är seeen så jag skriver i morgon. Snällt att jag meddelar det va? En del dom hoppar över att skriva flera veckor men säger inget. Respektlöst alltså eller hur.  Eller så har dom betald reklam och vill att man ska gå in varje dag i alla fall. Fy alltså 🙂 Inte alls snällt säger hederliga P 😀
¡Hasta mañana! P ♥
PS. Tror det är Isabel Pantoja på TV 22.30. Sångerskan som ska in i fängelse för att hon hjälpt sin lover att vitvaska pengar. Han var en servitör som lyckades bli borgmästare i Marbella och miljoners de Euros försvann. Stor härva. DS.
God natt
Gomorron!
Nu började bilningsmaskinen dåna så nu hör jag inte vad jag skriver 🙁 Vi gick förbi den i går och jag tittade på mannen som förstås inte har några skyddslurar (?) för öronen. Jag pekade på öronen mina och så på honom och fyade 😀 Han skrattade och visade att han inte ville ha såna…Nånstans har jag läst att spanska folket har mycket hörselskador och tinnitus. Konstigt va? 8 tim i detta dån…minst. Jag är redan slut i huvudet efter 40 minuter inomhus 🙁
IMG_3770

Mådde inget bra på morgonen. Är som man hade ett sånt där gravidillamående hahaha.
Iofs hade jag bara det en vecka för 43 år sen men vet hur det var…OK, iaf så gick jag ut med min assistent Lex 😀 Tur att han tjatar på mig. Vi gick till InaE för där satt syrran och Ditte. Dricka vatten och inget gott kunde jag äta. Gissa om sånt är trist. Ja ni fattar.
Gick vidare neråt paseon. Där blåste det som attan. Fast skönt tyckte jag iaf. En tjej fiskade och man ser på palmerna att det blåser.
IMG_3776
En del palmer har övermogna dadlar. Dátiles heter det. Palmera datilera…IMG_3780
Ja vi satte oss på en bänk och vilade tanten ett tag och fortsatte sen. Lite vågor på havet .
IMG_3775

Gick hem till oljudet 🙁 Och i går kväll så fick jag inte höra sångerskan för det fanns ingenting i rutan på nån kanal. Har någon snott takantennen? Snopet alltså.
Har inte kollat i dag. Apropå snott så måste Lex till tingshuset i dag för att “vittna”.
Hoppas han inte måste på nån rättegång utan bara ska avlägga nån “declaración” för femtielfte ggn. Tar aldrig slut detta med los huliganos. Det finns ju redan 4-5 anmälningar…plus väskrycket. Och han har redan förhörts flera ggr om detta.

Vamos a ver/ Kram P ♥

11 reaktion på “Måndag 13 okt,sol/dis 27 gr ‼☼‼

    • Gomorron Ditte!
      Tack!
      Jo jag drömde om att jag jobbade och inte hittade dit 😀
      Si nos vemos tror jag det heter /P ♥

  1. Gomorron Preciosa! Jag skriver varje dag, men ibland undrar jag om det inte vore bättre att låta bli när man inte har nå’t att säga. Ja, som i dag t.e.x. 🙁

    • Hej Leffe!
      Jo man kan låta bli att skriva men jag tycker då att man kan säga det 😛 Och då skriver man det 🙂 Att man återkommer. Ibland om man följer en blogg så plötsligt upphör personen att skriva.
      Utan att medd och då tror man att det hänt nåt och det kan det ju ha gjort iofs. Sen återkommer personen efter några veckor och säger att jag inte haft tid 😀 OK, man gör ju som man vill…
      Då läser inte jag den mer 🙁 OK, ingen stor sak utom att när dom har reklam så vill dom nog inte medd att dom inte ska skriva på ett tag…Så har jag funderat 😀
      Kram P ♥

  2. För några veckor sen var det plötsligt mörkt på mina spanska kanaler TVE 1 och TVE 2 samt någon mer. Det visade sig dock att de fanns på en annan kanalplats. Så “promenera” med fjärrkontrollen så kanske du hittar dem. Men det kan naturligtvis bero på att något hänt med antennen, p g a blåst t e x.

    • Hej Cata!
      I dag så är det i gång igen på samma ställen men en liten ruta
      uppe t.v har jag inte sett förut…den säger vilken kanal man klickar på…eller så har den funnits men tror inte det…
      Kram P ♥

  3. Hola P!
    Otroligt! Hur kan de stå och bila utan hörlurar! Jag kan mer än väl föreställa mig oljudet. Kommer ihåg hur det lät uppe hos mid när de bytte trottoarplattor.
    Kul att Du tog Dig ut en vända. Mindre roligt att Du inte kunde dricka kaffe.
    Känner igen ryggarna på ett par personer, saknar mina promenader med dem.
    Tror vissa bloggare tycker jag är knepig. 🙂 jag kommenterar deras bloggar när de är i Torre och inte hemma i Sverige. Inte illa menat, men Torre ligger mig varmt om hjärtat.
    I dag blir det tandläkaren och hundpromenader. Husse är i skogen utan hund.
    Kram/A-K

    • Hej A-K!
      Ja dom är helt enkelt inte riktigt navlade 😀 När det är så högt så man inte kan prata i telefon inne fast dörrarna är stängda här uppe…Nu är det t.o.m två bilmaskiner…Jiiisus Crajst 🙁
      Ja stensågen var värre ändå när dom bytte plattor här. Då kunde man inte vara hemma 🙁
      Kaffe saknar jag…tog en halv dl för ett tag sen…Gick bra 🙂
      Jaså men du kommenterade ju när jag var hemma 😀 Vad jag kommer ihåg väl?
      Tandis fy alltså 🙁
      Kram P ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *